Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w sylwestra będziemy bawić się osobno

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy się od 3 miesięcy. Mój facet spędzi noc sylwestrową osobno, ponieważ na początku naszej znajomości miał inne plany. Tzn został zaproszony na imprezę, na którą ja nie miałam zaproszenia. W zasadzie nie mam do niego pretensji, jest mi tylko przykro, że teraz jak już zbliża się ten moment, mimo wszystko nie zrezygnował z tej imprezy, po to żeby spędzić ten czas ze mną :(

Gość gość
wiesz gdyby mu na tobie zalezalo to napewno zrezygnowal by i spedzil by ten czas z toba jestem tego pewna ,ja kiedys mialam podobna sytulacje ,nie warto byc z kims takim

Gość gość
no wlaśnie tak się zastanawiam chwilami, czy to nie powód tego, że krótko jesteśmy ze sobą.. A zanim nasz znajomość zaczęła się pogłębiać, miał już plany. Nie chodzi o cholernego sylwestra, tylko o to, że jakoś tak... gdzieś w głębi serca liczyłam na to, że jednak powie mi, że chce spędzić ten czas ze mną :(

Gość o jesssu
ale lipa :o

Gość gość
Czuję potrzebę powiedzenia mu wprost, co czuję z tego powodu.. Ale chyba poczekam do jutra, żeby nie psuć mu zabawy..

Gość gość
dokladnie jaki facet ktoremu zalezy zostawia swoja dziewczyne sama ty dzis bawic sie nie bendziesz tylko rozmyslac bendziesz o nim ,a on pewnie bendzie dobze sie bawil ,a co c***owiedzial ?nie mogl zrezygnowac i zostac z toba ?

Gość gość
Powiedział tylko, że przecież nie powiedziałam mu jakie mam plany. Tyle :/

Gość gość
moim zdaniem to jakiś złamas... a gdzie idzie na tę imprezę?

Gość idź gdzieś do klubu
i się zabaw, poznaj sobie nowego bo ten jak widać ma Cię w doopie

Gość gość
Gdzieś na jakąś dużą imprezę wśród znajomych. Dość ciekawą. Ze mną pewnie spędziłby czas w jakimś małym gronie. Dlatego się nie dziwię, że nie chce rezygnować. Mimo wszystko jakoś tak przykro mi :)

Gość idź gdzieś do klubu
jak to się nie dziwisz? ja się dziwię! mój facet wolałby spędzić sylwestra siedząc ze mną w domu niż na najlepszej imprezie beze mnie! i tak powinno być, zwłaszcza przy takim krótkim czasie znajomości - powinien być w Ciebie wpatrzony i nie odstępować Cię na krok!

Gość gość
plany mozna zmienic,widocznie mu na tobie nie zalezy,glowa do gory daj sobie szanse moze wlasnie dzis poznasz kogos kto na ciebie zasluguje,a na tamtego szkoda twojego czasu,czy myslisz ze on bedzie myslal jak ty sie czujesz gdyby pomyslal zmienil by swoje plany,badz szczesliwa w nowym roku ;)

Gość gość
No teraz to jeszcze bardziej mi przykro :> Jestem gotowa żeby mu to powiedzieć. Nie dziś, żeby mu nie psuć wieczoru, ale jutro pewnie to zrobię.

Gość Heniuś
A co to za impreza że nie można wziąć osoby towarzyszącej albo zrezygnować? Po mojemu, to on z jakąś dziewczyną się umówił pewnie i dlatego teraz nie chce zrezygnować żeby jej nie wystawić.

Gość idź gdzieś do klubu
a gdzie ta impreza? nie dałoby rady, żeby Ciebie na nią zabrał? dla mnie to dziwne, zakochany facet stanąłby na rzęsach żeby spędzić ze swoją wybranką sylwestra....

Gość gość
Dziękuje Wam :) I wszystkiego dobrego w nowym roku!

Gość idź gdzieś do klubu
i wiesz co? mówię serio - rzuć go. ja też byłam kiedyś z takim facetem; przymykałam oczy na takie rzeczy; a teraz widzę, jaka byłam durna, bo po pierwszym takim wybryku mogłam go kopnąć i miałabym święty spokój. a tak - zryta psychika po związku, w którym zawsze byłam na 2gim miejscu za innymi super opcjami: wyjazdami, imprezami itp....

Gość gość
Dziękuje Wam :) I wszystkiego dobrego w nowym roku!

Gość gość
nie jesteś sama z takim problemem ja też zostane sama w dzisiejszy wieczór, mój facet będzie siedział w domu bo ...... dzieci sobie nie zycza, uważają, że to za wcześnie żeby spędzał noc poza domem dzieci sa dorosłe , a on jest rok po rozwodzie ... to jest dopiero kanał

Gość gość
moj facet idzie z zona,a ja ide na domowke do znajomego,mysle ze cos wyjdzie z tego,i bede mogla pogawic sie jego k..........m

Gość gość
Tez mam ten oroblem.on idzie z inną bo ja jestem tą drugą.

Gość gość
Myślę że poprostu nie czuje do mnie czegoś większego. Może to tylko zauroczenie albo przyjaźń. Skoro nie rozwinęło się to bardziej póki co, to chyba nie mam prawa wymagac od niego pewnych rzeczy...

Gość gość
3 miesiące przed sylwestrem już miał plan gdzie pójdzie? A może następny 2014/2015 też już ma zaklepany?

Gość gość
podpisuje się pod tym co ktoś tutaj napisał : ŻADEN FACET , KTÓREMU ZALEŻY NA KOBIECIE , NIE ZOSTAWI JEJ SAMEJ W TAKI WIECZÓR pomijam oczywiście powody typu, praca, choroba itp

Gość gość
Mój też z żoną wychodzi :(

Gość gość
Tylko wiecie.. on mnie nie zostawia samej. Wie, że idę na małą imprezę. Boli mnie tylko, że nie chciał zrezygnować z tamtej zabawy, po to żeby być ze mną. Wiedząc, że nie zostałam zaproszona :( Niech mu będzie..

Gość gość
gosc 11,24 ja mam podobnie tez bende sama facet po rozwodzie a zostanie z dzieckiem przykro mi strasznie

Gość gość
jakby mu na tobie naprawdę zalezało, nigdy by się nie zgodził na to zebys poszła gdzies bez niego na impreze sylwestrowa i bawiła się, tańczyła z innymi facetami, możesz przecież poznac kogos innego

Gość gość
gdyby mu zalezalo to by zrezygnowal

Gość gość
twój facet pewnie ma małe dziecko co jeszcze jakos da się przetrawić dzieci mojego faceta sa już dorosłe i maja swoje plany na sylwestra tatuś ma natomiast siedzieć grzecznie w domu , bo rok po rozwodzie to za wcześnie żeby mógł gdzies wyjść .... rece opadaja