Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w sylwestra będziemy bawić się osobno

Polecane posty

Gość gość
dziecko nie jest male ,zreszto nie zostalo by same ,widocznie tak woli ,jestem na 2 albo i na 3 miejscu coraz czesciej tak mysle

Gość gość
właśnie w takich sytuacjach można się przekonać ile dla kogos znaczymy ja się zdecydowałam skoro tatuś będzie siedział w domu , bo dzieci sobie tak zycza , to niech siedzi nadal i wykonuje polecenia dzieci ja mówie mu papa

Gość gość
no to juz wiesz jakie znaczenie dla neigo masz, pytanie tylko co zamierzasz z tym zrobic? udawac, ze ta sytuacja tobie pasuje??!!

Gość gość
kopnijcie w dooope takich gnomów !!!! jak być z kims to z takim , któremu zależy i dla którego jesteście najważniejsze

Gość gość
zastanawiam sie nad tym czy nie pozegnac sie z nim choc ciezko bendzie ,to nie pierwsza taka sytulacja jak z sylwestrem

Gość gość
to on zostal zaproszony na sylwestra juz we wrzesniu czy jak? Wiesz co? gdyby chcial to by cie zabral ale nie dziwie mu sie ze nie chce skoro ty nawet pisac nie umiesz. wstydzi sie i tyle. Ps. pisze sie bedzie a nie BeNdzie :/

Gość gość
ja tez zostaje sama na sylwestra, moj sie do mnie nie odzywa od 3 dni, mimo, ze nawalil i powinien przeprosic, ale duma mu nie pozwala. napisalam do niego rano, dalej nie odpowiada. wiec zostaje sama w domu i to juz chyba koniec. :(

Gość gość
A co w tym dziwnego? My ze znajomymi też już koło września mieliśmy plan co, gdzie, jak i z kim w sylwestra robimy...

Gość gość
Nawet gdyby....to plany zawsze mozna zmienic jesli sie tylko chce

Gość gość
mnie facet zostawil przed swietami. Sylwester byl juz zaplanowowany na domowce u jego kolegami,ale oczywiscie w tej sytuacji juz nie moge czuc sie zaproszona.dodam,ze ten sam facet dwa lata temu nie spedzil ze mna sylwka bo bardzo chcial spedzic troche czasu ze znajomymi, ktorzy daleko mieszkaja i rzadko ich widzi i takie tam bzdety.tez mam za swoje.

Gość gość
do kitu to wszystko

Gość gość
Ale jesteście pacany i dołujecie dziewczyne!!! Od razu mu nie zależy, wszystko wiecie pacany!!! Na kafe są same durnie. Koleś po prostu miał już plany zanim Cie poznał, zapewne powiedziałaś mu że nic nie szkodzi, jemu głupio byłoby odmówić, a Ty go w tym wspierałaś więc pewnie myśli że nic się nie stanie skoro ten jeden dzień spędzicie osobno. Tu oczywiscie wszyscy znawcy i mędrcy wygłaszają swoje teorie. Nie czytaj bzdur!!!

Gość gość
ja p*****le co za kretynki ;/ facet mial plany , wiec ma oczywiscie je zmienic dla ksiezniczki, ktora znajac zycie jakby miala plany by ich nie zmieniala dla faceta ;/ umowil sie, zadeklarowal do jasnej cholery, wiec o co wam chodzi ? rozumiem, ze wy macie w d***e znajomych i odwolujecie spotkania jak wam sie widzimisie. gratuluje braku kultury ;/ a ty autorko zamiast sie uzalac, powinnas isc na jakas impreze ze znajomymi ;/ co nikt cie nie zaprosil ? no to sie nie dziwie.

Gość gość
Masz intuicję, która ci mówi, że twój dżolo jest nie halo. Ja bym mu to uświadomiła już dziś, na 100%. Ty masz zepsuty humor, ale dzióbaskowi nie chcesz psuć?

Gość gość
nie bedzie planow dla ksiezniczki zmienial moral tej bajki pewnie wszystkim znany to nie ten ksiaze i krolewnna nie ta szukaj dziewczyno innego

Gość gość
Co wy piszecie? Fakt odmowic nie musial znajomym...ale chyba mogl ja zabrac ze soba? W koncu od 3 mcy nie jest juz sam!!!

Gość gość
Chyba, ze to jakaś super oficjalna impreza dla snobów, wstęp tylko z zaproszeniami, kamerdyner sprawdza listę gośc**przy wejściu....to rozumiem ;)

Gość gość
Fajnie było?

Gość gość
i jak autorko rozstaliście się?

Gość gość
jedank to troche dziwne ze po 3 m-cach nie wzial jej ze soba na impreze. chyba jedna osoba wiecej roznicy by nie zrobila jesli chlopakowi bardzo by zalezalo zeby przyszla