Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzam faceta bo się roztył i przestał o mnie dbać

Polecane posty

Gość gość
To ty nie zdradzałaś go wcześniej? Ty idiotko facetów się zdradza szczególnie tych porządnych trzeba by poczuli co to związek z kobietą ;0

Gość gość
moj to juz jest taki jak pilka nozna nawet ma problemy z oddawaniem moczu,nie mowiac o tym zeby mnie popnal,dlatego znalazlam sabie faceta szczuplego zdrowego i dotego ma wiekszego czuje sie przy nim jak bogini seksu

Gość Badyl 39
Wiesz bardzo niewporzadku bo esenscja zwiazku jest wiernosc jak Tobie cos nie pasowało w zwiazku to trzeba było z Partnerem porozmawiac.Zastanó sie jak bys sie czułą na miejscu Swojego Partnera

Gość Badyl 39
Wiesz bardzo niewporzadku bo esenscja zwiazku jest wiernosc jak Tobie cos nie pasowało w zwiazku to trzeba było z Partnerem porozmawiac.Zastanó sie jak bys sie czułą na miejscu Swojego Partnera

Gość gość
Autorko nie zamartwiaj się Jesteś kobietą i masz prawo odczuwać potrzebę seksu i nikt nie może Ci tego zabronić. Polecam innych żonatych facetów są fajni sama wypróbowałam z koleżankami. Pozdrawiam

Gość Badyl 39
Nie ma sie czym chwalic wiernosc jest podstawa zwiazku

Gość Badyl 39
Nie ma sie czym chwalic wiernosc jest podstawa zwiazku

Gość gość
Mnie tez pare dni temu przerznal super facet a moj lezal na lozku i wiepszal kotlety,chyba pojde jeszcze do niego na powtorke