Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mineralna8890

KSIĄDZ NA KOLĘDZIE I JEGO PYTANIA

Polecane posty

Gość Mineralna8890

Ten pasożyt znów przyjdzie dzisiaj do mojego domu, zacznie wszystkich wypytywać o prywatne życie, sprawy osobiste a na końcu jak zwykle weźmie kasę i pójdzie do następnych idiotów. Mam tego dość! Gdybym nie musiała mieszkać z rodzicami to bym go w ogóle do domu nie wpuściła. Wiem że dziś znów mnie będzie pytał o moje prywatne życie, czy mam kogoś, czy mam pracę itd itp... Nie mam ochoty mu odpowiadać, więc co powiedzieć w ogóle żeby się odwalił? Jak wy postępujecie w tej sprawie?

Gość poli30
dlatego ja nie wpuszczam księdza

Gość gość
to wyjdz z domu jak ksiadz zacznie chodzic po domach, ja tak robie, albo zamknij sie w kiblu

Gość gość
To jest jego dobra wola że się interesuje tobą. Trochę kultury by się przydało.

Gość gość
Zawsze możesz dokonać aktu apostazji,tylko,że pewnie w przyszłości zachce ci się ślubu kościelnego.Wtedy kościół jest dobry,nie?

Gość gość
klechy lubią pytać o sprawy seksu, antykoncepcji i orientacji seksualnej, to ich ulubione tematy

Gość Mineralna8890
Kiedy ja nawet nie mogę wyjść z domu bo matka mi nie pozwoli, darła by ryja

Gość gość
to nie mow,ze wychodzisz tylko sie po cichu urwij, to chyba nie trudne prawda?;-)

Gość Mineralna8890
Mogłabym się urwać ale do domu już bym wstępu nie miała, matka by mi łeb urwała jak bym wróciła, masakra!:O

Gość gość
to glupia masz ta matke ktora nie pozwala decydowac a narzuca. Zacofana jakas, odejdz z tego domu

Gość gość
a ile masz lat? chyba masz prawo za siebie decydowac jak dorosla? Nie daj soba manipulowac i sie ubezwlasnowolniac masz swoj rozum,masz prawo do wlasnych decyzji

Gość gość
az dziw,ze to zacofane stare babsko nadal nazywasz matka:O i mi nie powiecie,ze polaki nie sa glupie, 80 % spoleczenstwa to taki ciemnogrod jak autorka i jej rodzinka. Autorka dlategi,ze sie jej nie podoba a i tak bedzie dzialac wbrew sobie, ehh jak tak mozna:O

Gość gość
Można , puki się daje jeść to można wymagać .

Gość gość
aha to jeszcze nie masz prawa:-D ale dobrze,ze wiesz juz co dobre dla Ciebie. Troche sie pomeczysz a pozniej olejesz te zebranine ksiezy

Gość gość
poki sie daje jesc to mozna narzucac wlasna wole?:O Przykro mi ale nalezysz do tych glupszych:-) Od nowego roju zmadrzejesz nic nie martw;-):-P

Gość gość
Przecież kolęda nie jest obowiązkowa. Nie chcesz nie wpuszczasz. Kopertę dajesz albo nie. Jesteś na utrzymaniu rodziców - kto ma kasę ten rządzi. Takie odwieczne prawo. Kolęda trwa max. 5 minut. Wielkie Halo. Wolisz Świadków Jehowy? Też chodzą po domach.

Gość gość
no to niech rodzice sobie przyjmuja kolede ale po co ona ma tam byc jak nie chce? Po co wymuszac na kims sluchanie ksiedza, czyzby na tym opiera sie wiara na zmuszaniu do wierzenia?

Gość Mineralna8890
Jehowi przynajmniej nie biorą kasy od ludzi!. Mam 23 lata jak ktoś pyta

Gość gość
Ksiądz powinien odmawiać wszystkim ślubu kościelnego, którzy nie wpuszczają księdza z kolędą.

Gość gość
gość klechy lubią pytać o sprawy seksu, antykoncepcji i orientacji seksualnej, to ich ulubione tematy ...a potem radosnie i z kapiaca z pyska slina, wala konia myslac o odpowiedziach na te "osobiste pytania", po czym jakby nigdy nic ida nastepnego dnia msze swieta odprawiac :) Banda hipokrytow:)

Gość gość
ci co nie wpuszczaja ksiedza z koleda maja w nosie jego slub, urzedy sa od zawierania malzenstw:-P:-D To "stara" jestes i dajesz soba rzadzic? Powiedz stanowcze i asertywne NIE oraz wytlumacz dlaczego nie chcesz, inteligentny czlowiek zrozumie:-)

Gość gość
Jehowi nie biorą kasy? To się zdziwisz. W czasie spotkań w sali królestwa zbierane są datki, coś na kształt tacy w kościele. Chodzą po domach czy chcą czy nie i wcale to nie jest przyjemne. A co dajesz swoją kasę że tak ci żal. Masz 23 lata a p********z jak p**********a nastolatka histeryczka. Gdzie kultura. Ks. zada max. 2 pytania gdzie studiujesz i tyle. A taką aferę robisz. Powinna ci matka łeb zlać ścierą.

Gość gość
Mają w nosie śluby kościelne? To czemu tyle pseudo ateistów chrzci dzieci i bierze ślub kościelny. O komuniach nie wspomnę. To dopiero banda hipokrytów.

Gość gość
gosciu ale ona moze nie chce w ogole gadac z ksiedzem, moze nie chce nawet 5 sek z nim spedzic. Ma prawo nie chciec i nie moze byc zmuszana. Ma wlasna wolna wole i nie musi spotykac sie z ksiezmi bo ma np taki kaprys

Gość gość
To k***a nie wyjdzie z domu w trakcie wizyty a nie truje d**ę. Jak się matki boi to niech się czepi roboty i idzie na swoje i robi co dusza zapragnie.

Gość gość
Niektórzy Księża są bardzo sympatyczni, może w tym roku przyjdzie do Was inny, u nas się zmieniają.

Gość gość
to dziwnych ludzi masz wokol, ja mam w nosie kosciol i zadnych chrztow, komuni,wesel nie bylo i nie bedzie. Po co to komu?, musisz przestac zadawac sie z hipokrytami oni tylko mowia,ze kosciol ich nie obchodzi. Rob test prawdziwy wierzacy nie obrazi boga a niewierzacemu to latwo przyjdzie, ja np moge napisac bog to pedal i sie nie boje bo wiem,ze go nie ma:-D Ale nie o tym temat

Gość gość
gość To k***a nie wyjdzie z domu w trakcie wizyty a nie truje d**ę. Jak się matki boi to niech się czepi roboty i idzie na swoje i robi co dusza zapragnie. xxxxx o i to dobre rozwiazanie! Po co mieszkasz z rodzicami ktorzy sa zacofani i maja inne poglady niz Ty skoro tyle lat juz masz? Wynies sie i ich olej