Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mineralna8890

KSIĄDZ NA KOLĘDZIE I JEGO PYTANIA

Polecane posty

Gość Mineralna8890
Nie mogę się wyprowadzić bo nie mam za co, szukam pracy wszędzie, narazie bez skutecznie i g***o mi dało wykrztałcenie

Gość zielona zielonka
Ja już nie pamiętam czy jak mieszkałam z rodzicami, to przyjmowałam księdza, ale o ile dobrze pamiętam to wtedy zawsze wychodziłam z domu albo zamykałam się w pokoju. Za pierwszym razem matka zapytała mnie chyba "jak to tak chować się przed księdzem?" to odpowiedziałam jej że jak tak bardzo chce to mogę być jak on przyjdzie ale przy pierwszym pytaniu powiem mu co myślę o nim i o jego kościele i następnym razem będzie się wstydziła przyjąć księdza. Powiedziała że w takim razie faktycznie lepiej żeby mnie nie było bo ona chce mieć dobre stosunki z kościołem. Obecnie księdza nie przyjmuję. Do kościoła nie chodzę, ślub biorę w USC, dzieci chrzcić nie zamierzam - po co mi więc ksiądz po kolędzie...

Gość gość
Ja też księdza nie przyjmę. Ślubu nie chcę, dziecka chrzcić nie zamierzam (mój syn sam podejmie decyzję w odpowiednim czasie).

Gość gość
"wykrztałcenie" matko święta ....ja dziękuję za tych kształconych i nie pitol mi tu dysleksji ..tłuku

Gość gość
Jak masz takie ,, wykrztałcenie" to daję Ci jakieś 12-13 lat.W tym wieku , to niestety dzieciaczki i rybeńki głosiku nie mają.

Gość gość
WykRZtałcenie to jedno, ale jej mam darła by zamiast darłaby ryja pUki coś tam. Jak takie są 20 kilku latki to ponownie do podstawówki zapraszam

Gość SZCZUR

ja w piwnicy sie zamykam jak chodzi po domach jak przejdzie to wtedy jestem bogatszy o 50 zł 😛

Gość gosc

To w szkole za oceny mierne ci płacą? 

Gość Luca
Dnia 31.12.2013 o 13:03, Gość Mineralna8890 napisał:

Ten pasożyt znów przyjdzie dzisiaj do mojego domu, zacznie wszystkich wypytywać o prywatne życie, sprawy osobiste a na końcu jak zwykle weźmie kasę i pójdzie do następnych ...ów. Mam tego dość! ...

Nie ma przymusu przyjmowania księdza po koledzie 😉 więc nie narzekaj