Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci sa beznadziejni gdy zaczelam odnosic sukcesy to sie mna zainteresowali

Polecane posty

Gość gość

wszyscy , ktorzy wczesniej mnie rzucili, ja studiowalam dziwny kierunek, bylam niesmiala,ale w koncu zmienilam zycie, po kolejnym rozczarwaniu milosnym, duzo osiagnelam i co? nagle zaczeli do mnie pisac, ze bardzo zaluja przeszlosci i zrozumieli jaka jetsem dobra,wspaniala i piekna :D jasne ,a teraz ja mysle ze juz nie bede jak wczesniej, patrzec na bezinteresowne uczucie tylko bede szukac mezczyzny lekarza, adwokata albo pilota

Gość szrefannnn
Kogo to obchodzi

Gość gość
tak wlasnei to funkcjonuje, a jak uslysza, ze masz mieszkanie albo dom to juz w ogole koniec swiata nie bedziesz maial spokoju od cho** pijawek :P :D

Gość gość
Haha mną się zainteresowali nagle wszyscy kumple, jak dowiedzieli się, że mam faceta. Tego gatunku sie nie da zrozumieć. ;)

Gość gość
moja kolezanka ma mieszkanie prawie w centrum Warszawy a chlopaka jak nie miala tak nadal nie ma

Gość gość
Dobrze ze kobiety są takie dobre i interesują się biednymi i bezrobotnymi

Gość gość
tak wlasnie to funkcjonuje, a jak uslysza, ze masz mieszkanie albo dom to juz w ogole koniec swiata nie bedziesz miala spokoju od cho** pijawek :P :D

Gość gość
nie bylam biedna, ale to niewazne po prostu oni tacy sa ze chca to czego nie moga miec

Gość gość
co studiowałaś ze tak piszesz o tym kierunku? ciekawi mnie bardzo

Gość gość
a co piszę niby tylko raz wspomniałam, no taki niezbyt przyszłościowy kierunek, nikt mi nie wróżył sukcesu, nieśmiala zakmpleksiona i nagle bum taka odmiana, ale juz nie chce faceta, caly czas poswiecam pracy i pasji

Rozumiem, że ci którzy się tobą nie interesują z wyżej wymienionych powodów to nie faceci.?:)

Gość gość
jezu, piszesz ze dziwny kierunek i znowu nie odpowiedziałaś, co nazywasz dziwnym? az taka to siara czy co? napisz co studiowałaś bo chyba robisz z igły widły.