Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Steamer

Co sądzicie facetach z bokobrodami pytajnik

Polecane posty

Zauważyłem, że jedna dziewczyna się na mnie często patrzy od kiedy zapuściłem "pekaesy". A co wy o tym myślice?

Gość gość
Mnie osobiście sie nie podobają.

Gość gość
zależy jakie. Jak nie zbyt długie i przystrzyżone to ok, jeśli robią się z nich kręcone pejsy to już nie :D

Moorland - Czemu zakładasz, że mam niejeden nick? Ciebie nikt normalny tu nie toleruje...

Gość gość
Edelgast nosi bokobrody, a berutielka na niego leci.

31.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość - Mylisz się. Berutielka prawdopodobnie jest aseksualna, więc na nikogo nie leci. To po prostu kobieta z zasadami pewnymi...

Gość gość
to ona chcialaby byc kochanka edelgasta z bokobrodami

Moorland - po co te lewackie mydlenie oczu? Jakie masz dowody, że DKW to żyd? Po mojemu to sama chcesz odwrócić uwagę od swojego aszkenazyjskiego pochodzenia...

To po co na początku prowokujesz? Jak się mówi a, to potem mówi się b. Z resztą sama się przyznałaś, że tylko prowokujesz...

Steamer-Jesteś większym żydzickiem od tych w Izraelu . Zresztą każdy ci to mówi, skoro każdy ci to mówi, to zrozum że jesteś żydem. Tyko żydzi i araby nie jedzą wieprzowiny i czytają semickie książki.

BSA - U mnie w pracy jest taki jeden Darek. Który czasem się na mnie patrzy, uśmiecha się, podchodzi i pyta: "Co tam nowego słychać w państwie żydowskim?".Jacy wszyscy? Ty, murland i fubu to nie jesteście wszyscy

Steamer- A ty byś ile potrzebował? Parę tysięcy? Jakoś o moorland czy o mnie to nikt nigdy żydem mnie nie nazwał, dziwnym trafem wszyscy od razu ciebie mają cię za 100% żyda....

Jak już napisałem. Trzy niezrównoważone jednostki to nie są wszyscy. moorland się tego nauczyła od ciebie. Z resztą powołujesz się na opinię lewaków. A Darek się mnie tak pyta, bo kiedyś mu opowiadałem o walce między żydowskimi chrześcijanami a chasydami....

Gość gość
W Izraelu są bardzo modne.W Polsce mało facetów ma bokobrody ale Adamowi Hofmanowi pasują.