Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Licealista

Uderzenia w jądra

Polecane posty

Gość Licealista

Mam 17 lat i problem z dwójką koleżanek z klasy. Nie ma tygodnia, abym nie dostał po jednym kopniaku w klejnoty od jednej i drugiej. Nie są one bardzo mocne, ale odczuwalne. I tu moje pytanie. Czy te uderzenia mają jakiś wpływ na moją płodność. Dodam tylko, że mam regularnie erekcję i wytrysk. Proszę o szybką odpowiedź.

Gość akimka
Eeeeeeeee tam . jak możesz d*****ć ,to nie jest żle :D

Gość gość
a co robisz ze cie kopią ? Klepiesz je po tyłku ? Jaki jest powód?

Gość Licealista
Po prostu mnie nie lubią i jak się z nich śmieje to mnie kopią, albo po prostu, żeby mieć powód do śmiechu

Gość Licealista
Tzn. nie mam 17 lat tylko 47 i jestem obleśnym zbukiem, który podnieca się, gdy inni analizują moje fantazje. To co myślicie ? Dadzą mi te koleżanki spokój ?

Gość Licealista
Ktoś się pode mnie podszywa naprawdę mam 17 lat.

Gość Bajceps
No pewnie że ma to wpływ kopnie cię mocniej pojawi się krewek w majteczkach i będzie lipa ... Powiedz żeby tego nie robiły bądź mężczyzną !

Gość Licealista
Już prosiłem o to wiele razy, ale one albo nie reagują, albo dostaję z kolana jeszcze raz.

Gość Sexy brunetka
U mnie w klasie też jest taki chłopak, który bardzo często obrywa w jajka. Tak dwa razy w miesiącu. Sama też go kopie, ale on jest bardzo umięśniony i uważa, że nikt go nie pokona. Z resztą on nakłada obcisłe spodnie i aż sam się prosi o mały kopniaczek w jaja. My jesteśmy jeszcze w 3 gimnazjum i wiemy, że takie zabawy mogą mieć na niego przykre konsekwencje, ale to takie zabawne jak pada na kolane trzymając się za orzechy. A co twojego pytania. Jak cię pokopią jeszcze do końca szkoły to ze swoich dżąder będziesz mógł zrobić tylko jajecznicę, bo do niczego już nie będą się nadawać, a na pewno nie do robienia dzieci :-), ale podziwiam cię, że to jeszcze znosisz.

Gość Liceum
Śmieją się ze mnie, wyzywają od grubasów i karakanów - ale czy waga 105 kg przy wzroście 163 cm to dużo? mama mi powiedziała, że nie

Gość Licealista
Współczuje temu chłopakowi z gimnazjum, bo wiem co czuję. Czytałem o takim czymś na necie i znalazłem coś o ballbustingu może one to lubią i moje przyrodzenie to dla nich miejsce treningu.

Gość gość
Zmień szkołę, zdrowie ważniejsze. Albo załatw to inaczej. Zawsze możesz zrobić obdukcję, czy dowody inaczej zebrać i odpowiednio to wykorzystać. Albo złapać każdą z osobna i dowalić jak nikt nie widzi.

Gość gość
Ewentualnie skombinuj sobie ochraniacz na jądra. Trochę się zdziwią he he.

Gość kkkgfe
Pewnie dostałes bo zasłuzyles . Za nic cie nie uderzyły. Moze byłes chamem

Gość gość
Po pierwsze woda i powietrze nie tuczą. Weź się za siebie. ale byś zaimponował sobie i światu! Po drugie zapytaj którąś z nich albo obie na raz, czy dostały kiedyś z forhenda w cycek i czy chcą poczuć jak to boli. I niech uważają. To chyba provo, bo nie wyobrażam sobie, jak możesz cos takiego na dłuższą metę tolerować. Nagraj kiedyś gówniary jak z Tobą rozmawiają i tym je trzymaj

Gość prawictwo pospolite128
Coś między wami musi być ? Nie bije sie w czułe miejsce nieznajomych osób.

Gość Licealista
Jesteśmy razem w klasie, stąd się znamy, możliwe, że po tych kopnięciach powiedziałem coś chamskiego.

Gość Licealista
A jak często wy doznajecie kopnięć w jądra lub kręcenia wora, bo to też się zdarza.

Gość gość
Zmień szkołę, taaa słuchaj idiotek... Nic nie zmieniaj tylko wyjeb z kopa w ryj jednej i drugiej tak żeby przez miesiąc chodziły z p*****i pod ślepiami, dadzą ci spokój na bank, będą s*********y jak zające gdy cie zobaczą :D

Gość prawictwo pospolite128
Ja nie dostaje po jądrach , bo nikogo nie zaczepiam. Zwwykle sie na grozbach kończy

Gość Licealista
To masz farta. Ja już nie pamiętam kiedy tylko mi groziły od razu podnoszą nogę, albo zginają kolano.

Gość fgha
Ja kopniaki najczęściej zbieram w lato, kiedy dziewczyny chodzą w mini, a ja je klepie po tyłku. Ogólnie urazu jąder doznaję ok. 6 w roku.

Gość gość
Zmień szkołę, taaa słuchaj idiotek.. ja ci dam zaraz idiotkę. Owszem może wykopać w ryj, a najlepiej w podbrzusze, kiedy każda z nich ma okres. Tylko, że jak zrobi im krzywdę to on albo oberwie od kolegów tych dziewcząt gdzieś za rogiem, albo sam się z prokuratorem spotka. Rodzice tych małych sadystek, mogą być bardziej agresywni niż ich córeczki. MYŚL TROCHĘ!

Gość gość
jeśli nie przestaną, to powiedz, że powiesz wychowawcy i Waszym rodzicom i się skończy

Gość gość
boś c***a w****** z otwartej w pape to sie naucza amoresu a jak cie zakapuja to je zakapuj, uwierz w tym wieku nic ci nikt powaznego nie zrobi tym bardziej nie w liceum, sam wielekrotnie mialem sytuacje na ulicy nawet z nozami ktos na mnie wyskakiwal ale to nie liceum tam mozna co najwyzej slabego szczala w ryja wylapac rob jak ci mowie i do przodu k***a

Gość Licealista
Może powinienem tak zrobić, sam już nie wiem, ale dalej pytam, jaki wpływ na moje jądra mają te kopnięcia???? Czy będę bezpłodny jak tak dalej pójdzie???

Gość Licealista
Nuż po jądrach spuchły jest jajecznica czuje jedno jeat jak jako kurze

Gość gość
Daj namiary na te koleżanki xD

Gość Gimnazjalista1
Może zacznij je unikać?