Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no i jak tam sylwester mija

Polecane posty

Gość gość

ja obalilam juz prawie cala butelke winka i zaraz ide wylac sie na wycieraczke mojego od wigili bylego chlopaka :D :D :D a na potem ma drugie wino

Gość w sumie gadalismy tylko chwile
Hahaha :classic_cool: Jakie winko pijesz i dlaczego chcesz tak zrobic??

Gość gość
k***s nawet nie powiedzial ze zemna zwywa. dowiedzialam sie o tym jak zobaczylam go z innym na pasterce :( mieszkamy na przeciwko siebie wiec to bedzie taka zemsta! i tak siedze sama w domu, przegladam kafe i patrze cociekaweog w tv

Gość anielka28
super

Gość gość
a winko z biedronki

Gość gość
Co?! Z innym? He's gay?

Gość gość
hahahahaha ale jaja jak perety

Gość gość
a to Ty? juz słyszłam o tym laniu na wycieraczke. Ale czy nie lepiej się zesr.ać? nad ranem jak bedzie wracał nie zauważy i wdepnie

Gość gość
a co ciekawego w tv?

Gość gość
hej nadal osobno mieszkacie?

Gość gość
tak juz tu pisalam :D nie chce mi sie tego drugiego pozatym nie usmiecha mi sie wycierac 5 minut tylka na klatce schodowej, jeszcze ktos zauwaqzy. bedzie oproznienie pecheza, juz mi sie bardo chce, zaraz ide :d

Gość gość
nie mieszkalismy razem. bylismy razem 3 lata :D ogladam sylwester na t v n, nuuuda

Gość gość
tak kojarze Cie;)pisalysmy na gg:)

Gość gość
oj tam jak mieszkasz na przeciwko, to byś się wysra.ła i nie wycierając wpadła do domu i się wytarła :D Ale może i siusianie jest dobre ;) Jak drugie winko wypijesz, to drugi raz idź sie wylać do niego

Gość gość
miś jest na tv4 polecam :)

Gość gość
nie mam gg :) po drugim winku pewnie bede ledwo stala na nogach :D otiwieram je po 24. pierwsze juz skonczylam, tylko dopije i lece! specjalnie od 19 trzymam :D

Gość gość
Masakra, ale Ty durna jesteś... Sorry, ale nie da się tego inaczej ubrać w słowa.

Gość gość
dlaczego? :D rozwin przez tego smiecia siedze saama w sylwesta w domu i mam dola. wiec for fun zrobie taka akcje :D

Gość gość
ja to już Cię lubie :) Dobrze robisz. Dopijaj i leć siusiac ;)

Gość gość
Bo to dziecinne i żałosne. Mnie by było wstyd nawet pomyśleć o czymś takim, ale może to kwestia tego, że ja jestem starsza i przeżyłam już niejedno ciężkie rozstanie z facetem. Serio myślisz, że nie wiem, zrobisz mu w ten sposób na złość? Gościu nawet się nie zorientuje, a Ciebie może ktoś zobaczyć i do końca życia koleś będzie miał z Ciebie ubaw, razem ze wszystkimi znajomymi.

Gość gość
dzieki :D wlasnie sie ubieram i lece bo zaraz poleje sie w majtki i bedzie nieszescie:D zdam relacje

Gość gość
kolezanko,wyluzuj sie troche :D jak napisalam - robie to dla funu. przeciez i tak nie bdzie wiedzial ze to ja bo wszystko wyschnie zanim wroci z ta swoja blond niunia:D robie to dla wlasnej satysfakcji. wszyscy na sylwku, na 99% nikt mnie nei zobaczy

Gość gość
i dobrze robisz. popieram :) super pomysł :) i nawet jak to dziecinne, to i tak świetny pomysł :) ty na pewno jesteś sztywniarą, że tak byś nie zrobiła

Gość gość
Nie, ja po prostu jestem dorosła kobietą i zachowałam jeszcze tyle godności osobistej, że szczanie na cudzą wycieraczkę mnie nie bawi

Gość gość
ja też jestem dorosłą kobietą i uważam, że dobrze robi dziewczyna. godność? nie przesadzaj...

Gość gość
juz się wylałaś? ;)

Gość gość
dooobra,juz jestem! :D tyle tego w sobie mialam ze az polalo sie na schody xD moglam bardziej przemylec te akce , bo poszlam na plasko i cale balerinki mam mokre od siurow

Gość gość
u mnie jeszcze nie mija :-) Jest dopiero....ledwie po w pół do czwartej po południu Wy pijusy jedne :-) Happy New Year :-)

Gość gość
no to jeszcze straty masz... :( Trzeba było nie trzymać od 19 ;) nie przemyślałaś wszystkiego dokładnie

Gość gość
kurde ciagle wywala mi spam i nie moge odpisac normalnie ;/ do kolezanki pare postow wyzej - tez jestem dorosla,mam 23 lata. nie wem dlaczrgo sie czepiasz :( chcialam dodac, ze oscentacyjnie rzucilam chusteczke na plame sikow. a wycieraczka jest tam taka duza, materialowa, wiec wsiaknie w nia sporo :D tak mi sie spodobalo ze chyba polece drugi raz. niech s******l ma!! nikt mnie nei przylapal ale byl fajny dreszcyk emocji :D zabawne bo jak na klatce jest cicho to ma sie wrazenie ze ten strumien jest taki glosny, ze go az na zawnatrz slychac:D