Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem chora Na co

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam dopiero 15 lat, dlatego tym bardziej martwi mnie mój stan. Od dłuższego czasu czuję się cały czas zmęczona, praktycznie codziennie rano, zaraz po obudzeniu cierpię na ból głowy, który utrzymuje się przez połowę, a czasem nawet przez cały dzień. Mam problemy z koncentracją, pogorszyłam się w nauce, kiedyś byłam jedną z najlepszych uczennic, teraz ledwo wyciągam na 3. Nie mam na nic ochoty, czuję ogólną apatię. Czuję się totalnie otumaniona, czasem wszystko lata mi przed oczami. Od kilku tygodni doszły też stany lękowe, czasami nawet mam wrażenie, że zaraz umrę, ostatnio zdarzyło mi się to na lekcji, ale postanowiłam zdusić to w sobie, żeby nie zwracać na siebie uwagi, ale naprawdę byłam przerażona, ledwo tłumiłam płacz i myślałam, że serce mi wyskoczy z piersi. Do tego od kilku dni cierpię na potworny ból w górnej części brzucha. Żadna pozycja nie przynosi ulgi, czasem tylko po lekkim posiłku ból przestaje aż tak doskwierać, ale mniej więcej po godzinie znowu wraca. PROSZĘ O POMOC, BO JESTEM PRZERAŻONA :C

Gość gość
Kotku sliczny musisz do lekarza z tym isc tu lekarzy niema a masz problem mysle ze to nerwica ale cholera wie. Zdrowia zycze:-)

Gość gość
deprecha cie dopadła jak nic

Gość gość
Nie martw się..:-) jesteś w okresie dojrzewania, hormony buzuja u Ciebie bardzo mocno...na pewno to minie, ale oczywiscie wizyta u lekarza wskazana. Uspokoi Cie, przebada.... trzymaj się dzielnie:-)

Gość gość
Jestem lekarzem. Zbadaj tarczycę.

Gość gośćććććććććććć
Idź do lekarza, jeśli to na tle nerwowym, to musisz nad sobą pracować, żeby się nie stresować wszystkim itp.