Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie psy co robić

Polecane posty

Gość gość

tule psa i zatykam mu poduszkami uszy, zaczęło się a on chyba zwariuje ze strachu :(

Gość gość
moj siedzi w lazience, do tego mam glosno wlaczona muzyke i jakos leci. Ostatni raz byl na dworze o 12:20 w poludnie

Gość gość
To niedobre z was właścicielki. Mój siedzi i niczego się nie boi.

Gość gość
psy są porąbane,ja ich nie znoszę;/ od mojej siorki pies chciał wejść do mojej szafki,bo jest taka szeroka i ciemna,a w niej tylko pasta do butów i buty leżą,więc dużo miesca suka by miała,to ja ją musiałam za sierść pociągnąć żeby wyszła ochyda;/

Gość gość
trzeba bylo mu dac leki na uspokojenie, sa dostepne u weta. ja mam dwa koty, ktore sie panicznie baly; na uspokajacze za duzo z kombinowaniem dawki na takie male masy ciala, jeden przesiedzial w pudle drugi zakopany w koldrze, ale im szybko przechodzi ;)

Gość gość
mnbv

Gość gość
wyślij do chin albo do koreańczyków tam zrobią z twojego kundla smaczne danie:O jesteś marnym marnym właściwcielem czworonoga skoro nie potrafisz go zabezpieczyć w taki dzień jak sylwester, powinni ci go zabrać bo nie potrafisz się nim opiekować

Gość gość
mój się nie boi, jak tylko się zaczęło hukanie po południu poszedł spać,spał aż zgłodniał jak o północy hukało tuż pod domem wlazł na fotel łapy na parapet i próbował oglądać,dostrzec co sie znowu dzieje,o 00:15 wyszłam z nim na siku petardy go nie ruszają oni sobie a on sobie,u rodziców ich psy są w środkowym pomieszczeniu gospodarczym w wszystkich 3ech pomieszczeniach gra muzyka i śpią bo mało co do nich dociera z zewnątrz w takim stereo.