Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

PRAWIKI 2013 podsumowanie roku

Polecane posty

Gość Tris345
To nie żadna grupa wsparcia, bo grupa wsparcia ma lidera i wypracowany plan działania, który wynosi np uzależnionych do świata wolności.

Gość gość
plan działania wypracowany był przez starych prawików i polegał na pogodzeniu się z losem

Gość gość
prawik zawsze moze cos zaliczyć a taka rozjechana k***a to co ze sobą zrobi ha ha przecież potem żaden jej już nietknie nawet patykiem.

Mnie tam w życiu dobrze jak na razie, mam swoje plany, swoje życie, przyjemności. Czego człowiek może chcieć wiecej? Czy zrzędząca żona, która ma cięgle mało to przjyjemność? czy córka która sie puszcza to przyjemność dla ojca? Czy dzieci, co mają wiecznie mało to przyejmność? Ja mam w życiu tyle ile potrzebuję, czego mogę chcieć więcej?

Gość Tris345
" plan działania wypracowany był przez starych prawików i polegał na pogodzeniu się z losem" To nie żaden plan, tylko nic.

Gość Tris345
"Czy zrzędząca żona, która ma cięgle mało to przjyjemność? czy córka która sie puszcza to przyjemność dla ojca? Czy dzieci, co mają wiecznie mało to przyejmność? " To sa twoje wyłącznie projekcje z sufitu , bo przyszłości nie znasz. Poza tym nie siedziałbyś w takich tematach na tym forum, gdyby ci samotnośc nie doskwierała, więc okłamuj tylko siebie jeśli musisz.

Tris345-siedzę tu bo jestem wolny, gdybym miał żonę to musiał bym spać, bo o 13 obiad u teściów, wiec pobódka o 9, bo trzeba się umyć, ogolić, ubrać, dzieci ubrać, itp, a tak stanę o 13, zrobię sobie obiad, umyję się po obiedzie a golić się nie będę. Kij ma zawsze dwa końce, bo nie zobaczę sobie na żywo c**ki i cycków, oto minus jutrzejszego dnia.

No tak wszystko ma plusy i minusy, ale samotność na pewno nam przeszkadza. ­ Ja już staram się nie zrzędzić za często. Czasem mam doła, czy jestem wkurzony, ale to normalne. Kiedyś tu większe marudzenie było. Już tu się wypowiedzieli ludzie. Po pierwsze to takie miejsce gdzie można się wygadać, i zobaczyć że inni mają podobnie, czy gorzej. Po drugie staram się się rozwijać, żeby było mi lepiej w życiu i prawików też zachęcam.