Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrętna zołza

Ładnym dziewczynom trudniej znaleźć partnera

Polecane posty

Gość wstrętna zołza

Taka smutna prawda. Na piękne dziewczyny facec***atrzą tylko przez pryzmat ich ciała, pomijając ich inteligencję czy osobowość. Ślicznotki kończą najczęściej jako kochanki lub jednorazowe przygody. Brzydule cieszą się stałymi związkami.

Gość gość
trala c** c** taś tas hono tu

Gość gość
gowno wiesz o zyciu jak jest za ladna nie wiedzisz czego chce bo patrzysz na d**e i cycki,a potem jest za pozno zeby cos naprawic

Gość gość
bo ładna laska wymaga wysokopoziomowego dawce genów zawsze więcej niż sama może dać (charyzma, przebojowość, pewność siebie , uroda ,wzrost ,szeroka klatka piersiowa i barki ,mięsnie, umiejętność walki i bicia się ) a wielu nie-roochaczom zależy na stabilnej partnerce która zaakceptuje go jakim on jest

Gość gość
a po około 23-25 lat jeszcze kasyyyy

Gość gość
Bo piękne dziewczyny nie muszą sie wiele natrudzić by coś osiągnąc i dlatego są puste bo sie wewnętrznie nie rozwijają. Sa poprostu dziecinne;) Powiem szczerze jeśli dziewczyna jest piękna i bystra to bedzie wiedziała jak przyciągnąc i zatrzymać fajnego faceta.

Gość gość
widac dupki zescie nie mieli kolo siebie pieknej kobiety szkoda mi was

Brednie. Moja koleżanka dorabiała jako modelka, jest inteligentna, zabawna, kocha zwierzęta, umie prowadzić dom. Zakochała się nieszczęśliwie w zupełnie przeciętnym chłopaku, koledze z roku. Facet ma już dziewczynę - zupełne przeciwieństwo (fizyczne) mojej przyjaciółki.

Gość gość
Tak była idealna i ja rzucił. Bez przesady. Nie wszystko złote co się świeci. Taka prawda. Urodziwi ludzie z reguły są nudni i zadufani w sobie, myślą że skoro są zauważani w tłumie to nie muszą sie w związku starać. A może też była kiepska w łożku:P

Gość gość
nie potrafimy widziec w kobietach tego co ukrywaja przed nami,chocby jakie byly,kto to zobaczy bedzie mial kazda

Gość gość
''zupełnie przeciętnym chłopaku'' już sobie wyobrażam jaki z niej przeciętniak ''bo wolał związek z brzydulą. '' bo wbrew mitom to facetom często bardziej zależy na partnerstwie i przyjaciółce w kobiecie niż na super ciele a związek buduje się raczej z czyjąś osobowością ,ciało jest tylko dodatkiem a ona dostała po nosie ze przystojniaczek nie poleciał za nią z wywieszonym językiem jak każdy inny, tylko wolał skromniejsza ale fajniejsza dziewczynę :) ale skoro ona taka piękna to wszystko się jej należy? zuch chłopak-widać nie jakiś pustak

Gość gość
. ''Urodziwi ludzie z reguły są nudni i zadufani w sobie, myślą że skoro są zauważani w tłumie to nie muszą sie w związku starać'' to głównie kobiety bo one zwykle przeceniają swoja urodę i byle przeciętniarta uważa się za h*j wie kogo

Gość gość
''Ślicznotki kończą najczęściej jako kochanki lub jednorazowe przygody.'' przystojnego *****cza-lowelasa bo same przeciętniaka olewają a ciebie co skłoniło do założenia tego topiku ''Moja koleżanka dorabiała jako modelka,'' brrrrr.... z dala od modelek

Kolejny durny stereotyp. Mnóstwo ślicznych dziewczyn ma kompleksy, widzą w swoich ciałach jakieś wydumane wady, np. krzywe nogi, płaski tyłek, cellulit...

Gość gość
a prawda jest raka ze te piękne które zna obracają się w towarzystwie tylko przebojowych, a najfajniejsza dziewczyna jaka poznałem jest bardzo przeciętna z urody, ale za to niesamowicie sympatyczna i skłonna do poświeceń potrafi cos robić w życiu oprócz dążenia do samozadowolenia siebie dlatego trudno mi uwierzyć ze modelka może mieć super charakter i myśleć o czymś innym niż zabawa

Gość gość
''Kolejny durny stereotyp. Mnóstwo ślicznych dziewczyn ma kompleksy, widzą w swoich ciałach jakieś wydumane wady, np. krzywe nogi, płaski tyłek, cellulit...'' tylko zawsze kobita wiąże się z facetem lepszym od siebie i zwykle ładniejszym :)

Napisałam wyraźnie: DORABIAŁA jako modelka, to znaczy, że pozowała do kilku sesji, a nie że chodzi na pokazach u Diora i robi fotki na okładkę Vouge'a :/

Gość AS30
nie che czytac mi sie wszystkich wypowiedzi ale co to pytania to zdecydowanie tak jest, potwierdzam.

Gość gość
ale im jest trudniej bo wymagania maja ogromne-chcą przystojniaka z pewnością siebie

Raczej przeciętni z wyglądu faceci boją się do takich wystartować :P Bo z jakiegoś powodu wydaje im się, że ich osobowość nie wystarczy do zdobycia ładnej panienki.

Gość gość
''Bo z jakiegoś powodu wydaje im się, że ich osobowość nie wystarczy do zdobycia ładnej panienki.'' dziwne bo ja jakoś widzę ze żeby być z ładna, czy nawet się z taka kolegować potrzeba osiągnąć pewien poziom a ten przeciętny to pewnie masz namyśli pewnego siebie przystojniaczka-bo tacy to dl pięknych dziewczyn dopiero przecinanymi są co chciał cię na imprezie sylwestrowej jakiś goguś przelecieć ?

Gość gość
to widać nie jesteś taka piękna skoro nie byłaś na imprezie

A może nie miałam ochoty nigdzie dziś wychodzić? Powaliła mnie grypa? Piszę pracę zaliczeniową? Imprezy sylwestrowe są dla mnie zbyt mainstreamowe - wolałam umyć naczynia i poczytać książkę. Albo nieuczestniczenie w imprezach sylwestrowych jest moją manifestacją duchowego wsparcia dla mojego kota, który co roku umiera ze strachu, słysząc fajerwerki :) Mój wygląd nie ma tu nic do rzeczy, nie o mnie jest ten topic.

Gość gość
Pieknej kobiecie nie zalezy na zwiazku tylko szuka tego ktory da jej najwiecej

Gość gość
gosciu 2.53 tak ladnie piszesz o tej kobiecie, moze pokaz nam w jakims linku ,do kogo jest podobna

Gość gość
Temat powinien brzmiec Ladnym dziewczyna nie jest dany zwiazek czy malzenstwo ! -Ladne kobiety wymagaja niemozliwego od faceta w zamian nie dajac nic a pozniej sie dziwia ze sa lalkami do ******** ! Bo do tego sie tylko nadajecie jak mamy zobaczyc wasz chrakter skoro nic nie robicie i czekacie na gotowe! Kobiety przecietne sa lepszym materialem na zone czy do zwiazku !

Gość gość
A co do wpisu jeszcze powyżej, to też się zgadzam, ładnie o Niej pisze :) Z innych topików można wywnioskować że o jakaś M chodzi chyba. Fajnie wiedzieć że są mężczyźni co tak podchodzą do sprawy :)