Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrętna zołza

Ładnym dziewczynom trudniej znaleźć partnera

Polecane posty

Gość gość
Ladne kobiety maja takie duze powodzenie ze wystarczy wybrac odpowiedniwgo mezczyzne

Gość gość
ale nasz gosc chyba odsypia

Gość gość
nie do końca tak musiało być że sylwek w samotności :) ja np byłam ze znajomymi ale kilka razy coś na kafe wpisałam z telefonu Eh powinnam zrobić sobie jakiś szlaban na kafe

"ja np byłam ze znajomymi ale kilka razy coś na kafe wpisałam z telefonu" ---- to dziwne, bo ja wczoraj wyjeżdżałam ze znajomymi i jakoś kompletnie nie miałam potrzeby włażenia gdziekolwiek do neta. skończcie już wyobrażać sobie, jakie to z was boginie, bo to, że nikt normalny was nie chce, naprawdę nie świadczy o waszej urodzie :D

Gość gość
No bo dziewczyna jak jest ładna to zawsze bedzie miała powodzenie i różne propozycje, a żaden facet nie ma zamiaru pół życia się zastanawiać czy się mu na boku nie ... Dlatego faceci wolą może nie brzydkie, ale przeciętne kobiety za którym nie będzie się oglądał co drugi na ulicy.

Gość gość
ładne kobiety uważają się za kogoś lepszego tylko dlatego, że są ładne.

Gość gość
I jeszcze jest taka kwestia że nie ma czegoś takiego wierność w 100%. Każdy jest wierny dopóki nie ma okazji. Jak się trafi ktoś kto zauroczy, zakręci w głowie to różnie może być, a wiadomo że piękne kobiety będą miały o wiele więcej propozycji i okazji niż te przeciętne.

Gość gość
Jak to mówią nie wszystko złoto co się świeci!

Gość gość
Panowie mysla ze przecietna bedzie im latwiej zdobyc i utrzymac. Piekna jest jakims wyzwaniem ktore nie kazdy ma ochote podejmowac. Najczesciej do pieknych startuja faceci ktorzy chca podbudowac swoj status posiadaniem atrakcyjnej kobiety. Jesli one nie chce byc czyims gadzetem, sa same. Trudniej im znalezc partnera na powazny zwiazek.

Gość gość
To niech ruszą d**ę i same poszukają sobie faceta! A nie zaraz przecież "księżniczka" nie ruszy się bo to facet ma wszystko za nią zrobić

Gość gość
moja kumpela nie jest az tak ladna a faceci za nia lataja. nie wiem co w niej widza ale ma powodzenie. mam wiele ladniejszych kolezanek od niej a jednak ona ma najwieksze powodzenie

Gość gość
Alicja Donnikova a to non stop łaziłaś za znajomymi ? Dla mnie to jest normalne że po jakimś czasie ktoś pójdzie do innego pokoju, ktoś wyjdzie , ktoś potańczy , ktoś odsyłając życzenia na chwilkę zajrzy tu czy tam w necie. Ale jednak nie Alicja z krainy czarów wie wszystko najlepiej , a sylwester innych powinien wyglądać tak jak jej :P

"Alicja Donnikova a to non stop łaziłaś za znajomymi ?" ---- tak, non stop bawiłam się ze znajomymi. ----- na dobrej imprezie nikt nie ma potrzeby włażenia do netu. więc przykro mi - twoja była c*****a, albo też imprezą nazywasz siedzenie z mamą i tatą przed "sylwestrem z polsatem", jak na rasową piękność przystało :D

Alicja Donnikova: widzę, że potrzebujesz dowartościowania, czyżby twoja uroda pozostawiała do życzenia? Temat nie dotyczy urody mojej, mojej koleżanki czy wypowiadających się tu osób, tylko pewnej mojej obserwacji: ładne dziewczyny mają pecha w miłośc***przeciętne lub brzydkie zazwyczaj są szczęśliwe. Wg mnie na ładną facec***atrzą tylko przez pryzmat jej ciała, nie interesuje ich, czy ma coś do powiedzenia, wszak nie do mówienia ma otwierać dla nich usta :P

Gość gość
aha czyli jesteś przeciętna/brzydka i chcesz się dowartościować nieszczęściem innej pamiętaj ,ładna laska i tak znajdzie faceta i będzie żerować na min

Gość gość
nie twierdze ze jestem pięknością alicjo z krainy czarów naprawdę masz jakieś kompleksy czy coś takiego ? biedna :O Ja na swojego sylwka nie narzekam , szkoda tylko że już za nami , chętnie bym to powtórzyła:) A wytykając wszystko innym to tak jakby sama się dowartościowujesz :P

Gość gość
ładne dziewczyny są puste i wygodnickie. Brzydka dziewczyna prędzej zagada do chłopaka niż ta ładna. Ładna będzie czekać na księcia a brzydka zagada do chłopaka i będzie z nim szczęśliwa. tyle w temacie

Gość gość
Wódkę nosem wciągali! :P

"Alicja Donnikova: widzę, że potrzebujesz dowartościowania, czyżby twoja uroda pozostawiała do życzenia?" ---- oh, rly? :D a czy to nie ty założyłaś topik o tym, że nikt fajny cię nie chce i że jesteś traktowania tylko jako obiekt do przebzykania? :classic_cool: zejdź na ziemię. faceci nie traktują w ten sposób ładnych i inteligentnych kobiet. traktują tak tylko ładne i tępe laseczki, które poza tyłkiem nie mają nic innego do zaoferowania. ----- to nie ja wypisuję peany na temat własnego wyglądu, żeby się dowartościować :P ---- dla ciebie mogę być nawet największą raszplą w historii, więc jeśli poprawi ci to nastrój i samoocenę to powyzywaj mnie od brzydul - mi od tego niczego nie ubędzie, a ty może ubarwisz jakoś swój smutny żywot :classic_cool:

"A wytykając wszystko innym to tak jakby sama się dowartościowujesz" ---- nie, to po prostu ciebie strasznie zabolał fakt napisania przez kogoś prawdy. widać coś jest na rzeczy i żaden facet nie okazał ci wczoraj zainteresowania. to przykre, ale musisz z tym żyć :classic_cool:

Gość gość
to przykre, że zainteresowanie ze strony faceta jest dla ciebie, Alicjo, wyznacznikiem wartości :* Pewnie cała wieś ściągnęła cię wczoraj z d**y, twoje szczęście.

rokokowa - nie śmiej się. one mają poważny problem. ze swoją głową. ---- btw, znam kilka lasek naprawdę ślicznych, a tak durnych, że kompletnie nikt nie chce się z nimi związać. do bzykania owszem, są chętni, ale nazwać taką swoją partnerką to już trochę wiocha.

Gość nie ma brzydul
brzydule? autorka uważa się za jakąś modelke czy coś? moim zdaniem ładne dziewczyny są puste, choć nie wszystkie. Nie ma brzydul, są kobiety, ktorych piękno tkwi w głębi serca. autorka tematu to pusta kobieta, skoro uwaza, ze ''brzydule'' mają szczęście. moze ty masz po prostu pecha co? masz za duze mniemanie o sobie.

"to przykre, że zainteresowanie ze strony faceta jest dla ciebie, Alicjo, wyznacznikiem wartości :* Pewnie cała wieś ściągnęła cię wczoraj z d**y, twoje szczęście." ----- oto tekst rzekomo DOWARTOŚCIOWANEJ panny :D nie będę nawet komentować wciskania mi rzeczy, których nie napisałam :) ----- po raz kolejny przypominam, że to WY rzuciłyście tematem, że żaden was nie chce co świadczyłoby o tym, że zainteresowanie męskie jest wyznacznikiem WASZEJ wartości :classic_cool: ---- ja jestem brzydka i mam kota, a dyskutuję z wami oczywiście wyłącznie z frustracji i zazdrości o waszą nieziemską urodę :D:D:D

Gość gość
ładne kobiety uważają się za kogoś lepszego bo są ładne i z tego samego powodu uważają, że należy im się więcej.

Gość nie ma brzydul
Alicja, haha święta prawda! ładne dziewczyny obrazają te brzydsze, bo chcą się dowartościować i mają to w d***e czy tej dziewczynie się zrobi przykro. jeszcze na dodatek odbije jej chłopaka! SKANDAL