Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najsmutniejszy dzien w rokuminal

Polecane posty

Gość gość

Noestety samotnie

Gość saaamaa w domu
też tak myślałam, że bedzie smutno i nostalgicznie a bawiłam sie sama przednio :D do godziny 22 śpiewałam sobie rózne hity popijając piwo i jedzac chipsy. PO dwóch butelkach poległam, zybko położyłam sie spać i nawet petardy mnie obudziły tylko na chwilke ":D to jeden z moich najlepszych sylwestrów, bo ani razu nie płakałam :D

Gość gość
Dlamnie najgorszy.

Gość Mo75
Dlaczego najgorszy?

Gość gość
Bo sam go przed kompem spedzilem.z depresja

Gość Mo75
A ja w pracy... Nie dramatyzuj. Depre też mam.

Gość gość
Nie dramatyzuje bo nigdy kobiety niemialem

Gość Mo75
Serio? A ile wiosen liczysz?

Gość gość
19

Gość gość
to był najgorszy sylwek w moim zyciu, siedziałam sama z drinkiem przed kompem, mój obrażony mąż w drugim pokoju siedział przed TV zajadając frykasy które przygotowałam dla nas na wspólnego sylwka.. do d**y z tym wszystkim

Gość gość
a czemu ta było ?

Gość Mo75
O Jezusie:) Dasz radę, masz czas. Nic na siłę;) Teraz baby wredne są ponoć. A kolegów nie miałeś, żeby tak gremialnie coś zorganizować na ten wieczór? Mam syna 18, też strasznie przebiera... Jacyś wybredni jesteście... Powodzenia, znajdziesz swoją drugą połówkę. Trzymam kciuki!!!

Gość gość
Prosił mnie abym kupiła mu na raty ps4 a ja się nie zgodziłam... dodam, że wszystkie raty są na mnie bo mój mąż jest na liście dłużników, mam ważniejsze wydatki niż kolejne zabaweczki dla tego dużego dzieciucha.. nie wystarczy mu ps3, vita, ipad, iphon potrzebuje kolejnej zabaweczki. Te jego rzeczy są ważniejsze od żony. To chyba był ostatni "wspólny" sylwester. Mam już w d***e to małżeństwo. To chyba było najgorsze w tym sylwestrze, ponieważ uświadomiłam sobie, że to początek końca...

Gość Mo75
Ooooo, to lipa straszna. Niedojrzały ten mąż, trochę, tzn. egoista. Długo po ślubie?

Gość gość
ta znajde . koledzy to tam impeowali usiebie mnie najbliżi koledzy niezaprasali tylko jeden ale stwierdziłem niebede sie wpraszał skoro mnie oni niechca .

Gość gość
5 lat po ślubie, mamy 2 letnie dziecko, gdyby nie ono pewnie dawno bym kopnęła go w dupsko. Mam dość życia z tym egoistą i niedojrzałym dzieciakiem

Gość gość
A ja w połowie balu wróciłam do domu bo mój luby się nafukał... U mnie ten początek końca::(

Gość gość
ale wsumie zaczyna mi smutek przechodzić blisko 6 h mialem zepsuty humor i to bardzo .

Gość Mo75
dlaczego taki wyalienowany jesteś? a lubisz ich choć trochę. Żeby ludzie Cię lubili, trzeba też ich lubić. Daj na luz z tą depresją, okaż innym zainteresowanie i sympatię. Wraca! Serio! Z autopsji!

Gość gość
he he z kolegami sie chyba pokłuce nieno skończy sie szkola i bede sam chodził na imprezy .

Gość gość
pozatym sama se wrzuć na luz jak cie wszyscy obrażali prawie przez kilka lat moze koledzy nie ale ludzie to mędy czesto .

Gość Mo75
ja kopnęłam po 13. sama jestem. czasem ok, ale czasem niekoniecznie. Bywa smutno i trudno. Mam 18 syna i 15 córkę. Nasze polskie społeczeństwo nie toleruje samotnych kobiet, choćby sobie radziły... Radzę sobie świetnie;). Najbardziej okrutne są właśnie kobiety. Zawsze traktują jak rywalkę i zagrożenie. Jednak gdybym miała jeszcze raz wybierać... Wolę jak jest. Tylko samotność czasem doskwiera. Tobie nie grozi, młoda jesteś:)

Gość gość
mo75 grozi grozi tak ci sie tylko wydaje 19 lat do 19 lat niemiałem zadnych zabaw nic to watpie w to ze sie to od tak zmieni to takie głupie gadanie

Gość Mo75
Ty "gość" jednak prostak z Ciebie. No i co się dziwisz, że bez dziewczyny. Masz 19, szkołę i błędy ortograficzne robisz i jeszcze bezczelny jesteś. Do książek łosiu, bo z tym poziomem... nic już nie powiem...

Gość gość
może i jestem młoda ale mam niepełnosprawne dziecko mało który facet zechce kobiete z dzieckiem a co dopiero z niepełnosprawnym.. zazwyczaj to kobiety musza być twarde i dawać sobie rade..

Gość gość
prostak a to niby czemu powiedz bo błedy robie co niemoge już jestem ten zły dlatego warto szukac ładnej bo wy całtczas po błedach oceniacie .

Gość Mo75
Autorze, ktoś się podszył w międzyczasie. Nie obrażaj się, nie do Ciebie.

Gość gość
mo75 rozumie sa tutaj tacy

Gość Mo75
do autora. Nie kumam. ładnej- bo głupia będzie, czyli tolerancyjna? 19, to smarkacz nie jesteś. WYPOWIADAJ SIĘ tak, by inni rozumieli. W ojczystym języku.

Gość Mo75
a teraz nie wiem, czy ..."do autora"... ale nie chcę obrazić, nikogo!!! lubię rzeczowo rozmawiać...