Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak powiedział ze go wykorzystałam

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak zaprosił mnie na imprezę. Zaoferował sie ze on zapłaci a ja kupię alkohol. Chociaz chciałam mu dać połowę kasy to on sie wypierał, ze on płaci. To okej. A co dziś słyszę? Ze go wykorzystałam :( jak mógł tak powiedzieć. Czuje sie jak szmata nic nie warta.

Gość gość
Twój chłopak to debil

Gość gość
chyba że przy 50 inych osobach mu wciskalas kase to wsumie sie mugł wkużyc i niechciał debila z siebie zrobić dowas wszystko podobne kobiety

Gość gość
zrób tak... dowiedz się ile wynosiła ta impreza i po prostu wpłać mu na konto te pieniądze.

Gość gość
Dokładnie, debil. Jak ktoś zaprasza, to zaprasza i płaci. Nawet ten alkohol powinien kupić. Tak, kobiety materialistki, a ja widzę coraz więcej chciwych roszczeniowych facetów. Wyjdziesz za takiego za mąż, to dwa dni po porodzie do pracy będziesz musiała iść, bo cię od pasożytów wyzwie.

Gość gość
Nawet nie wiecie jak on mnie tym upokorzył :( zrobił ze mnie jakiegoś biedaka jakbym grosza przy d***e nie miała. Tyle razy mu pomogłam jak tylko mogłam. Zrobiłam wszystko a on tak mi powiedział. A pieniądze owszem mu oddam , przeleje jutro na konto. I koniec związku

Gość gość
I sie mowi, ze kobiety lecą na kasę ale mężczyźni jeszcze gorsi są.

Gość dsddddd
i bardzo mądrze,zakończ ten związek na dobry początek roku jednak przelewając kasę KONIECZNIE odlicz połowę kasy za alkohol i zaznacz w tytule przelewu , zebys nie miała poczucia, ze i tak cię wysiudał

Gość gość
I to jest bardzo dobry pomysł. A tyle lat byliśmy razem normalnie jak małżeństwo a tu tak mi zrobił no szlag jasny mnie trafia

Gość gość
Możesz sie łaskawie nie wypowiadać? Jak jestes niewyżyty to idz gdzie indziej ok

Chłopak c****stawił sylwestra, a ty nawet mu d**y nie dałaś. Wcale się nie dziwię, że tak powiedział.

Gość gość
To mój powiedział do mnie spieprzaj bo nie chciałam mu zrobić l...., a on taki wspaniały kupil mi pizzę i usmażył naleśniki i nic z tego nie ma :O Pognałam c***a i jeszcze zdziwiony debil. Ale jak wcześniej u mnie był i ja wszystko gotowałam i w sklepie zakupy on dzielił na pół i za droższe ja płaciłam to kuźwa dobrze. Co za palant. Kij mu w oko, twojemu też. Olej chama.

Dlaczego suko nie chciałaś robić loda? Co ty sobie szmato myślisz, że jak masz faceta to możesz nie chcieć brać c***a do buzi? Bycie w związku do czegoś zobowiązuje.

Gość gość
S********j stąd debilu.

Gość gość
Michał czyli co? Wymuszenie usługi seksualnej? Bo tak to wygląda, zapraszam kogoś z seksualnym wykorzystaniem jego ciała, to jest zmuszanie do prostytucji. Nawet jeśli ten ktoś to moja dziewczyna. [ Autorko nawet nie biedaka. Zrobił z ciebie najzwyklejszą naciągaczkę, oszustkę itd. To raczej on cię wykorzystuje. Ja myślę że on doskonale wiedział, że albo tych pieniędzy nie ma, albo mu szkoda tyle wydać. Miał ochotę na imprezę iść, ale istniało ryzyko, że ty nie będziesz chciała, to zrobił numer jaki zrobił.

Gość gość
Chyba on za swoje, bo go rzuciłam a ten debil dalej się nie może ode mnie odczepić. Taki kawał c***a z niego jak z ciebie 🖐️

Gość gość
Michałe moze trochę szacunku do kobiet com??

Gość gość
Z idiotami nie ma co rozmawiać 🖐️

Gość gość
Michał3 czy jak Ci tam, a co my Kobiety tylko do jednego wam jesteśmy potrzebne, jak masz jakieś problemy z mózgiem to jest takie coś jak psycholog lub psychiatra ale watpie ze Ci coś to pomoże.. Weź się zastanów Chłopie co ty piszesz.. Ta dziewczyna była z nim długo a ty takie coś piszesz.. Chyba jeszcze nie miałeś dziewczyny że nie wiesz jak się teraz może czuć .. Idioto jak masz jakieś problemy to udaj się z tym do jakiegoś przyjaciela lub psychologa a nie wyżywasz się na Kafeterii i jeszcze dołujesz ją bardziej.. To chłopak powinien płacić jeśli zaprosił a nie poźniej wyzywać dziewczynę że go wykorzystała.. A ty Dziewczyno co dodałaś ten temat to dobrze robisz.. z Chłopakami jest jak z psami.. Trzeba za nimi latać jak na gwoździach . Tyle na mój temat! Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku :)

Gość gość
A ja kiedyś byłam z takim gościem, który zaproponował, żebyśmy wyjechali w góry na długi weekend. Specjalnie więcej pracował, robił nadgodziny, żeby mi ten wyjazd zafundować (nocleg, wyżywienie itp). Chciałam, żebyśmy płacili po połowie ale się uparł. W drodze na miejsce zrobił mi awanturę, że zarezerwowałam nocleg za 45 zł za dobę a nie za 40zł. No i w rezultacie to ja więcej płaciłam za jedzenie niż on. Zgłupiałam wtedy totalnie

I co, teraz jak już nie masz chłopaka, będziesz się puszczała z facetami bez zobowiązań? Skąd jesteś?

Gość gość
No nie! Puszczała z Facetami bez Zobowiązań? To musiałabym mieć twoje papiery żeby takie coś zrobić Idioto...

Gość gość
Dużo nie twój interes.. Weź stąd idź i włącz sobie jakiś inny temat bo Ciebie tu już każdy ma dosyć..

Gość gość
Nie wydaje Ci się że przeginasz Michał?