Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak powiedział ze go wykorzystałam

Polecane posty

Czyli jednak lubisz ten sport. Ale dalej nie napisałaś w jakim jesteś wieku?

Gość dsddddd
po co z nim rozmawiacie w ogóle. nie widzicie że to psychol jest a wy mu jeszcze odpowiadacie a dla niego to jak woda na młyn. ignorujcie go, tylko wtedy będzie miożna pogadac na temat

Gość gość
skąd wiesz że lubie.. Lubić to ja mogę dużo ale ciebie to chyba nikt nie lubi za te pieprzone glupie teksty jakie tu wypisujesz.. Nikt Cię tutaj nie chce i twojej durnej wypowiedzi nie czaisz ? ;/

Gość gość
A co was to interesuje z kim kobiety sypiaja? To jest ich życie prywatne i nikomu do tego co kto robi. A ty niewyżyty chłopaczku z gimnazujm zjeżdżaj stąd bo są jeszcze tacy , którym nie tylko seks w głowie tak jak Tobie.

''Nie wydaje Ci się że przeginasz Michał?'' Nie, nie wydaje mi się. To autorka przegięła pałe, nie zaspokajając swojego chłopaka.

Gość gość
a może byś pomyślał że on może nie chce sexu a ty n*******lasz na ten temat jak idiota skończ już z tym i w*********j stąd..

W jakim wieku zaczęłaś się stukać? Dużo miałaś przygód bez zobowiązań?

Gość gość
Proponuje wizyte u psychiatry Michał..

'' może byś pomyślał że on może nie chce sexu '' Pewnie chciał, ale ty pewnie byłaś za bardzo n*******.

Gość gość
Zacznijmy od tego że akurat nie Piszesz z Autorką tego tematu tylko z wypowiadającym się .. i wiesz co c***owiem że jesteś j*******m i stukniętym facetem który ma ochote na sex tylko żadna dziewczyna by nie chciała takiego j********o chłopaka obciągać .. Jeśli masz ochotę to w*********j do burdelu tam napewno cie przyjmną . aa i nie zapomnij kasy na d***** :D pozdrawiam !

Gość gość
Ludzie nie patrzcie na wpisy tego psychola. Przeciez on chce sprowokować Nas i szuka zaczepki. Widac , ze to jeszcze dziecko co nic nie wie o życiu tylko seks w głowie...

Gość gość
Michal gdybyś był moim synem wstyd by mi za ciebie było Z domu bym cię wyrzuciła Piszesz w stylu Maćka B.Odważę się stwierdzić że to sam Maciej B .prowokuje pod innym Nickiem. To do niego podobne on też jest taką gnidą.

Gość gość
Michał, usiądź na chwilę tyłkiem w misce z zimną wodą i lodem, a potem dopiero się wypowiadaj. :)

Gość dsvdvv
jednak jesteście jeszcze gorsze niż on specjalnie was prowokuje a wy jak ten tepy motłoch musicie dodać swoje 3 grosze, które i tak g***o go obchodza takie tepe gnidy z was wszytskich, wiec zamaist rozmawiać kotłujcie się w s woim sosie żegnam

Gość gość
To ja autorka jestem tu cały czas :) widze temat sie rozwija ale tylko przez tego przygłupa na którego nie trzeba zwracać uwagi. Czy któraś z kobiet również została tak potraktowana przez swojego mężczyznę?

Gość gość
z tego typu skenrami i chytrusami, a nie ma co gadac.. od razu wiac, bo konczycie jak taka moja daleka znajoma bijac si ez mezem o cene pieluch :D i kazdy wydany grosz, masakra nie zycie

Gość gość
No u mnie takieg bicia nigdy nie bylo. Ale nie pierwszy raz poczułam sie tak jak dzisiaj chociaz on tego dosłownie nie pokazywał. Głupia sprawa po prostu. Nie warto z takimi zakładać rodzinę

Gość gość
ty nic nie warta szmato :o pluje ci w ryj!!!

Gość gość
michale zostaw ten komputer, chodź do mnie twój edward

Gość gość
Edwardzie, Michaś jest mój.:( Kokoś

Gość gość
Mój chłopak wiele razy mi to mówił i domagał sie kasy. Zerwałam z nim i uciekłam gdzie pieprz rośnie !