Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WROCŁAW sylwester z dwójka Ray Wilson pokazał dupe na scenie

Polecane posty

Gość gość

po skończonym kawałku pokazał wszystkim d**e (był w szkockiej wpódnicy, po wystepie pochylił sie podwinał ten kilt i wypiął się - został wygwizdany) nei wiem dlaczego nie ma afery dla mnie to masakra no ale wszystko zamaiataja pod dywanik media... Edyta Górniak idealnie pokazała gdzie wolałaby być myląc na scenie Wrocław z Krakowem - kolejne gwizdy. Jedyny plus - Kamil Bednarek. Ogolnie ta wypieta dupa i edzia zniszczyły nam sylwestra:(

Gość gość
o jeżu, wielka mi rzecz z tym Krakowem. Normalnie ukamienować Ją za to.grzech niewybaczalny, który nie zdarza się zwykłym śmiertelnikom. Typowo polaczkowe. Autor wątku zapewne siedział na jedwabnej poduszce, ubrany w smoking, zagryzając krewetki i tworząc poezję.

Gość gość
nie kurde! Mniejsza o gorniak ale jak RAY WILSON mogl POKAZAC WSZYSTKIM D**E???? Że co? Taki performance? Nie chcemy czegos takiego! Wypiął się na Polaków szkot smierdzący ale gwizdy poleciały i buczenia... A górniak - troche szacunku by okazała wzieła pewnie za ten wsytep grube tysiące mogłaby chociaż sie rpzygotować a nie gwiazdunia... Szybko przełączyłliśmy na Polsat gdzie leciała Gdynia tam to było SUPERR

Gość gość
Poza tym, że pomyliła Wrocław z Krakowem (za co natychmiast przeprosiła i poprawiła się) złożyła jako jedna z nielicznych występujących życzenia mieszkańcom, władzom, telewidzom itd. To nie jest owo trochę szacunku? Akcji z Wilsonem nie widziałem, jeśli było jak mówisz, to się zgadzam.

Gość gość
no chyba ślepa nie jestem! Po 1wszym kawałku czypo 2gim pochylił sie i podwinął ten kilt pokazując D**E! Nie wiem gdzie mozna obejrzec to nagrane ale znajde i wam przesle!

Gość renattta
tak, widziałam

Gość brak a co
jestescie dziwni. on chcial dobrze. zawsze sa spekulacje czy szkot nosi bielizne czy nie;p chcial rozwiac watpliwosci

Gość gość
widziałam i bardzo mnie tym ubawił, rozwiał wątpliwości ma gatki czy nie ma, jak ktoś wyżej pisze :) poluzuj kucyki bo strasznie spięta jesteś :P

Gość gość
Ale zauważcie, że Gdyni w ogóle w tv nie pokazują. Zazdrość? Konkurencja? Nie dziwię się tvn-owi bo to konkurent, ale inne telewizje? Faktycznie Gdynia pobiła na głowę i tu ukłon w stronę publiczności, bo nic by nie mogły telewizje i prezydenci gdyby nie fajna publika. Chociaż nie powiem, kłaniam się panu Szczurkowi - za całokształt

Gość gość
właśnie,że ja chcę! nie wypowiadaj się za wszystkich? tyłka nie widziałaś? machnął spódniczką i tyle a ta już się zapluła jakby godzinami na to patrzyła :/ Gdynia musi być szczęśliwa,że się na nią przełączyłaś - ach biednaś Ty ... :D :P

Gość Kobiety żałują że nie pokazal
k****a.. bylo tylko jaja widac..

Gość gość
Nie od dziś wiadomo, że PRAWDZIWY Szkot nie nosi niczego pod kiltem. W ten sposób Ray Wilson chciał udowodnić wszystkim, że jest prawdziwym Szkotem. Nie widzę niczego nagannego w jego zachowaniu. Trzeba mieć po prostu trochę poczucia humoru i tyle. Ale znając niektórych Polaków, wiadomo było, że ich duma narodowa ucierpi...

Gość Basia rzucająca palenie
Nie chcę żeby ktoś się na mnie WYPINAŁ! I tak sylwester był do d**y!!! Bo oglądałam to z mężem i zaczęlismy sie kólócuić przez ta gołą D**Ę!!! Wszystko sie od tego zaczęło bo już tylko w jedno miejsce patrzyłam a kolejny artysta miał lekko rozpięty rozporek na to ja powiedziałam "te patrz adaś, a ten ma rozpiety rozporek " wtedy adam "pewnie musiał se zwalic gruche za sceną po tym jak zobaczyl dupsko raya wilsona i zapomniał zapiac rozporka" na to ja "chyba trzeba zdjac cale spodnie a nie tylko rozporek rozpiac to chyba bolesne" na to on " a skad ty takie rzeczy wiesz ile rozporkow rozpinalas co??" pozarlismy sie na koniec oboje dostalismy sraczki po tym ruskim szampanie za 4,99 :/

Gość gość
http://www.youtube.com/watch?v=_vis7FXXbUM Zastanawiałam się podczas występu Raya czy faktycznie jak prawdziwy szkot nie nosi bielizny pod spódniczką i zaspokoił moją ciekawość w 3:36 min utworu :)))). Nie obraził mnie tylko rozbawił.

Gość gość
Basia rzucająca palenie......jestem Twoja fanką :)))))))))))) Ubawiłaś mnie do łez

Gość Michał 12
jak dla mnie poniżej poziomu

Gość alejajo
żenada, nie żczę sobie, niech pokazuje co chce, ale swoim najblizszym ,a nie na scenie, chamisko paskudne...>Są jednak i ci , jak zawsze zachwyceni, ci nowocześni europejczycy bez granic no i bez płci (ostatnio).