Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miły chłopak

Przystojny chłopak szuka prawdziwej przyjaciółki

Polecane posty

Gość Miły chłopak

:-)

Gość gość
Jeśli już to wolałabym mieć brzydkiego przyjaciela niż przystojnego :P

Gość Miły chłopak
Witam jestem 24letnim bardzo wysokim niebieskookim chłopakiem o wrażliwym wnętrzu i dobrym sercu..

Gość Miły chłopak
Jestem osoba inteligentna,szczera,kulturalną..opiekuńczą..bardzo zraniana uczuciowa..potrafię docenić przyjaciółkę..mieć dla niej zawsze czas..zawsze można na mnie liczyć..szukam osoby która jeśt znudzona znajomością z chłopakami o inteligencji typowego dresa który nie potrafi złożyć poprawnie zdania,która szuka zmiany..z którym może porozmawiać o wszystkim nawet na intymne tematy..jeśli zainteresuje kogoś proszę o podanie maila..pozdrawiam i szczęśliwego nowego roku

Co masz na myśli NIEBIESKOOKI pisząc - "wrażliwe wnętrze"[czy to oznacza niewydolności żołądkowe ?;)] no i co to znaczy to "dobre serce"znaczy się zdrowe ?czy też z rozrusznikiem ?;)]

Gość gość
ja wlasnie takiego chlopaka szukam juz dlugo chetnie sie z toba zaprzyjaznie a moze ... pokocham ? mysle ze gdybysmy sie spotkali mogli bysmy nawzajem sie poznac zaprzyjaznic aby rozwazyc swoje oczekiwania mazenia i plany ... napisz co o tym myslisz i skad jestes ?

Gość gość
Przystojni sa najgorsi, zbyt pewni siebie ,ciagle szukaja nowości.

Gość gość
Ja mam przystojnego przyjaciela i to prawiczka. Za młodu nie był jakiś super ale w trakcie studiów wyrobił się, nabrał męskich rysów twarzy, wyleczył trądzik, siłka i te sprawy. Od niedawna jest z jakąś nastolatką z tego co wiem dziewicą. Ona 19 lat a on 28.

Gość gość
a moze sie spotkamy ?

Gość Miły chłopak
Proszę mnie nie kategoryzować w szeregu z glupimi pięknisiami-jestem osoba dla której piękna dziewczyna to ta która ma piękne wnętrze..i to nie są puste slogany-ja w to wierzę..nienawidzę pustych dziewczyn którym za wszystko co mają do zaoferowania jeśt uroda-bo na ogół są egoistkami raniącymi innych tylko dlatego że im się wydaje że przez urodę są lepsze..nie są..są poprostu głupie

Gość Miły chłopak
Odpowiadając dziewczynie o pseudo gość-bardzo chętnie Cię poznam proszę o kontakt to szczegóły o sobie podam podczas prywatnej korespondencji..

Gość Miły chłopak
Zauważyłem że jeśt tu mnóstwo osób bardzo złośliwych..tego nienawidzę-dwulicowosci..sporo złego w życiu przeszedłem-od nieakceptacji i nienawiśc***** ból łzy i samotność..dlatego dedykuje tym wszystkim malostkowym osobom raniących innych słowami-cytat z Cienia Wiatru Ruiza Zafona-są więzienia gorsze od słów..nawet nie wiecie jak łatwo zabić słowami czyjeś marzenia

Gość Miły chłopak
Jestem osoba która ciągle walczy o wyjście na prosta życiową..mam trudna sytuację finansową ale się nie poddaje..ale łatwiej jeśt walczyć z przeciwnościami losu mając przy boku przyjaciół..prawdziwych..nawet jeśli byłaby to przyjaźń wirtualna

Gość gość
ile masz lat ?

No proszzz, i wreszcie się rozpisał ;) Tego oczekiwałam. Nie wystarczy napisać, że się jest miłym i ładnym bo takich jest wcale nie mało. A kontynuując - współczuję zranienia. Dziwi mnie jednak fakt, że nie posiadasz żadnych kolegów na swoim poziomie, a szukasz tutaj "prawdziwej przyjaciółki". Wirtualnie, to może być ciężka sprawa, ale mimo to, życzę powodzenia ! Wszystkiego dobrego w Nowym roku, możliwe, że i marzenie, o którym piszesz się spełni, wszak tek rok dla wielu ma być wyjątkowy 🖐️

Gość Miły chłopak
Chyba już pisałem ile mam lat-konkretnie 24:-) to nic dziwnego-ciężko znaleźć dziś osobę szczera..ja podchodzę z sercem do każdego-niestety wiele z tych osób okazało się fałszywymi..dziękuję za życzenia i wzajemnie.

Gość gość
anialukjanionok@gmail.com- napisz chetnie Cie poznam

Gość Miły chłopak
Do autorki która wysłała mi maila czy on jeśt napewno poprawny?proszę sprawdź jeszcze raz..bo próbowałem wysłać wiadomość i wystąpił błąd

Gość gość
kaemiela@vp.pl napisz :)

Gość gość
anialukjanionok@gmail.com Niechcacy zrobilam spacje przed "l".

Gość Miły chłopak
Rozumiem to nic widać jeszcze nie do końca wytrzeźwiąlas po sylwestrowym szaleństwie:-) ok dziękuję napewno napisze..pozdrawiam wszystkie autorki i spokojnego szczęśliwego nowego roku życzę

Hej. Mam na imie ewa. Mam 22lat. Jestem z lublina. Też jestem samotna szukam prawdziwego przyjaciela. Chętnie z nim ogólnie dogadać o wszystkim. :) jestem mila spokojna. Brakuje mi tego przyjaciela. Ech :( boli. Jak chcesz pisz email. Diabloniewazne@gmail.com