Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo_ciekawa_

Przeawkowanie escapelle

Polecane posty

Gość bardzo_ciekawa_

Pytam czysto teoretycznie. Czy wzięcie 2 tabletek na raz jest bardzo niebezpieczne? Skutki uboczne wystąpią na bank, ale czy nie objawia się to zwiększonym działaniem tej tabletki? Często na różnych forach można poczytać, że escapelle nie zadziałało mimo, że kobieta wzięła ją odpowiednio wcześnie. Mam wątpliwości co do wysokiej skuteczności tej tabletki. Ja nie zamierzam robić czegoś takiego tylko pytam z ciekawości. Może ktoś ma większą wiedzę medyczną bo ja nic w necie nie znalazłam na temat przedawkowania tego leku.

Gość gość
to mega dawka hormonow, wiec pewnie wywolalaby hormonową burze w organizmie

Gość gość
Skuteczność Escapelle jest wprost proporcjonalna do czasu jaki upłyną między stosunkiem a zażyciem tabletki. W ciągu I doby skuteczność sięga 100%. W ciągu II doby wynosi około 80%. W ciągu III doby wynosi około 60%.

Gość gość
doprawdy nie ma żadnego znaczenia dla organizmu czy weźmiesz te 2 tabletki na raz czy w dostępie kilkunastu godzin. co do skutków ubocznych- są, ale nie demonizujmy ich. w moim przypadku kilka pryszczy, spadek libido i przesunięcie okresu o 2 tygodnie. w sumie to co by nie wystapiło, to i tak pikuś w porównaniu z ciążą