Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna666666

zaproponował mi ROMANS

Polecane posty

Gość dziewczyna666666

po co ludzie biorą śluby?po co obiecują wierność, a nie potrafią jej dotrzymać? wczoraj żonaty znajomy zaproponował mi seks bez zobowiązań...

Gość gość
powiedz mu won

Gość gość
trzeba go bylo odeslac do burdelu i spytac wprost czy darmochy szuka

Gość dziewczyna666666
oczywiście, że odmówiłam, on ma dziecko. ale byliśmy po alkoholu i niestety całowaliśmy się

Gość gość
a gdzie zona była i jego dziecko??

Gość dziewczyna666666
dziecko w domu z dziadkami, żona na tej samej imprezie ale nic nie zauważyła, chyba

Gość gość
Dałaś gęby. Dasz i d..y. To tylko kwestia czasu. I odpowiedniej dawki alkoholu.

Gość gość
fajna sucz z Ciebie-czemu nie dałaś mu w ryj? I nie powiedziałaś żonie? Ty byś chciała żeby Twój facet tak Cie oszukiwał??

Gość dziewczyna666666
nie sądzę, że dojdzie do czegokolwiek więcej, ja wprawdzie nie mam męża, ale mam faceta od kilku ładnych lat co to za określenie ,,dałaś gęby"? bardzo dużo wypiliśmy wszyscy na tej imprezie, wiem, że alkohol mnie nie usprawiedliwia... ale ja nikomu nie ślubowałam, w przeciwieństwie do niego on powiedział,że już dawno miał na mnie ochotę, a ja widziałam, że zanosi się na coś, ale nie myślałam, że on się do tego posunie...

Gość gość
Mi też kiedyś zaproponował maz mojej koleżanki. Dziewczyna wyszła za mąz za jakiegoś menela paskudnego i obrzydłego, ktory jedynie chlał i łajdaczył się. Malutkie dzieko nie interesowało go zupełnie. I ten palant z mordą kryminalisty bezczelnie zaproponował mi seks, mówiąc, że jego żona nie dowie się o niczym. Mało pawia nie puścilam na samą myśl o seksie z nim. Z*****am chama na czym świat stoi jednocześnie informując, że o wszystkim powiem jego żonie, bo to jest moja koleżanka od najmłodszych lat - razem jako dzieci bawiłyśmy się w piaskownicy. Bydle się obraziło na mnie i więcej do mnie nie odezwało. Koleżanka i tak się z nim rozwiodła 2 lata poźniej, bo wrócił do domu pijany i tak ją stłukł, ze o mało nie zabił. Dziewczyna leżala w szpitalu, bo nerki miala poobijane.

Gość gość
tak damy bo dorośli lubią się p******ic

Gość gość
lepiej się dymac, rzucic dupka i poznjiej zniszczy cmu zycie, tka robia rasowe kochanki

Gość dziewczyna666666
nie jestem żadną suczą, poza tym jego żona przypierdzielała się i to ostro do mojego faceta kilka miesięcy temu, nie przepadam za nią, a jego znam od bardzo dawna, i nie jest obrzydliwy, jest wręcz pociągający. trudno, stało się, chciałam się tylko wygadać... :/ do tej pory się trzęsę...

Gość gość
Nie kryguj się! Dasz d..y, dasz... On już nie odpuści. Poczuł smak. Będzie polował. Aż wjedzie do końca...

Gość dziewczyna666666
ale ja się nie chcę z nim dymać, i nie zrobię tego, życia też mu nie zamierzam niszczyć, po co? on mi nic nie zrobił

Gość dziewczyna666666
o******* mu kilka razy a później się zobaczy :P

Gość dziewczyna666666
proszę się nie podszywać. nie mówię, że jestem święta, bo nie jestem, nikt nie jest, ale wątpię, że posunęłabym się do seksu, czy nawet do spotkania, jakieś zasady mam,niestety mieszkamy bardzo blisko siebie,ale jakby się wszystko wydało to chyba bym umarła ze wstydu i w ogóle :/

Gość gość
Szkoda tamtej, ze takiego ma ale z tego co piszesz to siebie warci:-):-):-) A ty sie chyba trzesiesz bo pewna nie jestes czy sie nie wyda, czy was ktos nie widzial, nie nagral?

Gość dziewczyna666666
trzęsę się nie ze strachu ale z wrażeń, no sory, jestem od kilku lat z 1 facetem a tu nagle ktoś mi wsadza język w usta... a ja go nadal czuję... nie jestem pewna czy nikt nas nie widział bo tak jak mówię, byłam pijana i to bardzo :/ coś tam się ludzie podśmiewywali, że my we dwoje się bardzo dobrze razem bawimy, ale to chyba tylko takie gadanie.... dokładnie, oni są siebie warci, chociaż myślałam, że on taki nie jest, a to typowy facet...

Gość ten sam gosc co wyzej
A Twoj? Tego desz szkoda. Niby glupota a jednak telepie... Wiele teraz nie wymyslisz. Co ma byc to bedzie.

Gość dziewczyna666666
a mój też święty nie jest, na początku naszego związku rozrabiał i to ostro, teraz jest spoko no głupota, stało się, nic nie poradzę, musiałam to z siebie wyrzucić...

Gość ten sam gosc co wyzej
Hihi no wlasnie najlepiej na kawe bo to jak w pustke a jednak ktos tam cos sie odezwie ze niby zainteresowany:-):-):-) Bedzie dobrze..2013 sie skonczyl:-)!!!!

Gość dziewczyna666666
gość wyżej: nie rozumiem ale spoko :D

Gość gość
chyba powiem,tej drugiej haha

Gość dziewczyna666666
:/

Gość dziewczyna666666
zmienilam zdanie, jednak mu popuszcze szpary... moj facet i tak nie potrafi mnie zaspokoic, ciekawe jak poradzi sobie maz tej mojej kolezanki oby lepiej