Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówaaaa

2014 bedzie najlepszym rokiem w moim zyciu

Polecane posty

fajne bardzo mi się podobało co ktos tu napisał - urywam kontakty z kazdym kto probuje zmienic moje dobre nastawienie ja bylam taka osobą nie chce juz taka być nie chce marudzic, narzekac, mówic o negatywnych rzeczach, nie chce juz szukac ukojenia w uzywkach chcę mysleć pozytywnie, lubić świat i ludzi, i siebie

Ja tego nie czytalam. Ale jesli mysle pozytywnie i jak sobie cel obiore to go realizuje pełna dobrej wiary to jestem głupia?

Gość gość
a moje postanowienie to nie klocic sie z glupcami bo sprowadza nas na swoj poziom i pokonaja doswiadczeniem i rozwod,dosc samotnotnosci we dwoje!wszystkim zycze szczesliwego nowego roku.

Gość gościówaaaa
I o to w tym wszystkim chodzi. Aby być pozytywnym, usmiechniętym, szczęśliwym. NIkomu nie każę czytać żadnych ksiażek, chcę aby każdy uwierzył w siebie i żył pełnią życia. Chciałam pomóc ale skoro to spam dla niektórych, przykro mi. Teraz ShereKhan możesz spokojnie opuścić temat :)

rokokowa.Ja nie neguje waszego nastaienia tylko intencje twórców tej książki.A ty koleżanko nie nazywaj mnie głupcem bo wszystkich rozumów nie pozjadałaś. Natomiast obrażanie innych to nie jest element pozytywnegho myslenia.Spadam

Gość gość z Wrocławia
Hmm, ja nie zakładałabym, że 2014 będzie najlepszy w moim życiu, bo jeszcze planuję pożyć;) Co do tych banialuków, spoko, jeśli wam to pomaga, ale jakoś śmierdzi mi to manipulacją, ja nie muszę manipulować samej siebie. A gadanie o wierze w siebie, zdeterminowaniu w dążeniu do celu etc. to same truizmy. Czy może wydaje wam się, że ten sekret to jakieś odkrycie ameryki?

Gość gościówaaaa
Powiedzcie mi teraz jak znaleźć tego wymarzonego faceta? W ostatnim czasie spotkało mnie wiele miłosnych niepowodzen, ale czas odciąć się od tego. Gdzie szukać żeby znaleźć, oto jest pytanie

gościówaaa naiwna jesteś.Naprawdę nie zyczę ci źle natomiast życzę ci trochę rozsądku:)Spójrz krytycznym okiem na to.Oczywiście możesz założyć, że ludzie są dobrzy, pokojowi, współczujący i tylko czekaja żeby c**przelac na konto brakuj ace 500 zł.Ale to nie tak.Jeżeli mam do ciebie jakieś pretensje to tyllko o to że przyczyniasz się do zidiocenia społeczeństwa choć w dobrych intencjach.Ale jak wiadomo dobrymi intencjami jest piekło wybrukowane

Powiedzcie mi teraz jak znaleźć tego wymarzonego faceta?""­Powiedz sobie, że będzie stał za rogiem i to go przyciągnie:D

Shere Khan Jaja sobie robisz, co nie? Idź może spozytkuj energię w lepszy sposób.

problem pojawi się wtedy kiedy okaże się że nie tylko ty o tym marzysz.Wtedy wszechświat będzie miał dylemat ewentualnie podzieli się na wszechświaty równoległe żeby każda jego wierna była zadowolona:P

Gość gościówaaaa
A więc co według ciebie robię źle? Powinnam myśleć- okey, mam wielki nochal, nigdy nie bede z nim szczesliwa, ale operacja plastyczna? ną łej! to niemożliwe, nie mam szans. Do tego 10tysi w pół roku? haha marzenia dla głupcow. Gwarantuję ci, że gdybym miała takie nastawienie NIGDY nie dążyłabym do celu bo nie miałoby to sensu dla mnie. To topik o postanowieniach. To, że na początku wspomniałam o książce sekret, nie oznacza, że rozsiewam jakieś farmazony. Wyraziłam swoje zdanie. .Tyle. Nikogo do niczego nie nakłaniam. Ty zaś skupiłeś się tylko na jednym - ksiażce. Nie o to mi chodzi. odpuść już.

Meadow wg mnie to ty sobie robisz jaja więc mam taka sama radę.Widze, że ulatuje z was powoli to pozytywne nastawienie a budzą się zwierzaki;)Wygonicie mnie czy ukrzyzujecie?Tylko pamiętajcie, że ja też wierze w siebie i to zapewne bardziej od was.Czyli mam większą MANE:P:classic_cool:

rokokowa mam swoje postanowienie którym nie bardzo mam ochotę się dzielic publicznie bo to moja prywatna sprawa:)

Gość gościówaaaa
Przepraszam, że to powiem, ale mam wrazenie że masz 10 lat. NIGDY nie mówiłam, że to jest magia. NIGDY. Ty robisz ze zwykłego poztywnego nastawienia coś nadzwyczajnego. Powtórzę jeszcze raz: NIKT NIE POWIEDZIAŁ, ŻE PP DZIAŁA NA ZASADZIE MAGII!

Gość gość z Wrocławia
nadal nie wiem o co w tym chodzi? chcę odłożyć 10 tysięcy to odkładam, a jak mam słabą wolę to przep*****lam. Z tym, że u mnie kwestia tego co chcę i co robię jest spójna. Nie wiem po co dorabiać do tego jakąś kosmiczną ideologię

Gość gość z Wrocławia
a ten wymarzony facet spadnie z nieba rzecz jasna, jako dar od wszechświata:D

Gość gościówaaaa
Oczywiście, że facet będzie darem niebios. Wszystko jest. Tylko nie potrafimy się z tego cieszyć jak z prawdziwego daru. Każdy dzień, każdy promień słońca, każdy uśmiech innej osoby JEST DAREM OD BOGA (może dla ciebie od wszechświata)

Wszystko jest nieco głębsze, ale i tak działa a potwierdza to fizyka kwantowa (dla niedowiarków- publikacje""­Fizyka kwantowa to calkowite przeciwieństwo teorii einsteina. Sam einstein nigdy nie uznał fizyki kwantowej:)To raz"" I właśnie o to chodzi. To nie jest żadna magia jak wczesniej wspomniałam. Poprostu nasz umysł jest nieskończonością. WSZYSTKO czego chcemy, o czym myslimy i do czego dążymy spełni się jeśli pozbędziemy się wewnętrznych hamulców. Jednak pierwszym i najważniejszym krokiem do osiągnięcia celu jest pokochanie siebie i oczywiście wiara we własne możliwośc****odobno myslą jesteśmy w stanie sprawić, że odrośnie nam ręka czy noga, ale oczywiście nikt z nas w to nie wierzy, przez co staje się to niemożliwe. Musimy ustalać ostateczne cele a sama droga do nic****awni się sama, bez naszej ingerencji. Musimy ciągle powtarzać mantrę "wierzę, wiem, że to jest mozliwe, bo wiem, bo wiem" I nie ma żadnego ALE. Wszystkie "ale" to zabójcy naszych marzeń. Pamiętajcie "COKOLWIEK UMYSŁ MOŻE WYOBRAZIĆ, CZŁOWIEK MOŻE OSIĄGNĄĆ"""­Wg mnie to zagadnienia z zakresu parapsychologii.Weź mi to wyjaśnij w jakikolwiek logiczny sposób a przyznam ci rację

to o robieniu sobie jaj było w odpowiedzi na to co napisales o uzywkach. Zbyt łatwo wyciągasz wnioski i oceniasz. pewnie ze ten film moze być odbierany jako śmieszny i mozesz widziec tu manipulacje, narodziny sekty, naiwnośc. chodzi o cos innego - gdyby ludzie zmienili swoj sposob myslenia, nastawienie, zrobili to o czym pisze autorka, świat byłby przyjazniejszy, ty w dość cyniczny sposob probujesz pokazac luki w argumentacji tych, ktorzy są pozytywniej nastawieni, łagodniejsi, widzą dobre strony. Walczysz, zamiast pomagać. Czujesz się lepiej gdy udowodnisz ludziom ze to co robią jest bez sensu, że są naiwni? Po co? Wg mnie probujesz niszczyć coś pozytywnego, bo szukasz luk i się czepiasz.

Gość gościówaaaa
Nie mam zamiaru. Załóż oddzielny topik o prawie przyciągania jako wymysle głupich ludzi, wtedy porozmawiamy. Nie będę psuła sobie świetnego humoru dyskusjami z Toba.

Gość gość z Wrocławia
choroba to tez dar od boga?

Gość gość z Wrocławia
"każdy uśmiech innej osoby jest darem od boga" no to już faktycznie zajeżdża sektą!

Kłamstwo nigdy nie jest pozytywne.I na tym zakończe swoją tutaj działalnosc misyjna

Gość gościówaaaa
Moja kolejna filizofia zyciowa brzmi: nic nie dzieje się bez przyczyny. Jeśli spotykamy kogoś przyjaznego na swojej drodze- tak, jest to darem od Boga, wcale nie przypadkowym.