Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o Jolancie Pieńkowskiej

Polecane posty

Gość gość

Czy osoba tak oderwana od rzeczywistośc***owinna prowadzić telewizję śniadaniową, której misją jest zajmowanie się codziennymi sprawami polaków i której odbiorcami docelowymi są zwykli ludzie, często kury domowe.

Gość gość
k****a jakich mało

Gość gość
ma ladne imie

Gość gość
Za dużo jej placa i utraciła kontakt z.rzeczywistościa. Powinna.zejść na ziemię i spróbować przeżyć za 1200zl toby zaczęła mowic ludzkim głosem ,a nie piartolic glupoty .

Gość gość
Tzn nie wiem czy tu chodzi o to, ze za duzo jej płaca - jej mężem jest jeden z najbogatszych polaków. Jak nie najbogatszy. A torebka za 7 tysięcy to skąpstwo..

Gość gość
natomiast ja ja lubie.Madra .prowadzila wywiad z czlowiekiem ,ktory plywa z rekinami.Ostatni wywiad z Maria Kaczynska.Slyszalam ze programy prowadzi za darmo,,z tego wzgledu ze ma duze parcie na szklo .Ile w tym prawdy nie wiem

Gość gość
Mieszka w Niemczech.w jednym z programow wyszla rozmowczyni,sprawa dotyczyla tego co moze ,a czego nie moze powiedziec.Babka fajnie sie zachowala,wstala mowiac do Pienkowskiej nie tak sie umawialismy,i wyszla ze studnia na wizjii,

Gość kiakinia
Potrzebna jest prowadząca która żyje w realiach życia ludzi zarabiających 1200zł miesięcznie!

Gość gość
nigdy nie lubilem tej glupiej k***y

Gość gość
Gościu z 17.42-chodziło o torebkę za 700 zł a nie 7 tyś.słyszałam osobiście więc nie plotkuj

Gość Leszek Czarnecki
niestety słaba jest, w łózku leży mi jak kłoda :o

Gość gość
mialem ja tydzien temu, nic specjalnego

Gość gość
Nie lubię jej, jest wredna i uważa się za nie wiadomo kogo.

Gość ergwegtr
jak w DDTVN jest ona, to automatycznie przełączam , strasznie mnie irytuje jej zachowanie, jest przemądrzała, przekrzykuje współprowadzącego i rozmówców, często ktoś mówi coś ciekawego a ona przerywa w połowie zdania swoimi dygresjami :-O chyba za często zapomina że jest tylko prowadzącą, a nie gwiazdą programu ja jej oglądania unikam, jej rodzinie współczuję przymusu obcowania

Gość gość
nie lubię, przerywa wspólprowadzącemu, zaproszonym gościom, jest sztywna a kiedy próbuje nawet żartów to jej nic nie wychodzi, nie trawię kobiety od dawna, też nie oglądam jak prowadzi szkoda jej kolegi byłby dość fajny ale nie z nią

Gość gość
ufff, jak dobrze,że podzielacie moje zdanie bo już myślałam, że jestem uprzedzona do niej. Mam takie samo zdanie zarozumiała, sztuczna, brakuje jej dystansu do siebie, bezczelna, naprawdę niestrawna.

Ja też przełączam jak ją widzę, po prostu nie znoszę tego że jest taka wyniosła, przemądrzała, i przerywa często bardzo interesującym osobom ich wypowiedzi. Pamiętam jak w DD TVN była Anja Rubik i nagle Pieńkowska zapytała ją o anoreksję chociaż miały mówić o czymś zupełnie innym.... Rubik się poirytowała i powiedziała że na ten temat mówić nie będzie. Zrobiła się niezręczna cisza i Pieńkowska wreszcie się zamknęła na chwilę :-) Myślę, że akcja na FB STOP JOLANTA ( że musi odejść z DD ) chyba mówi samo za siebie ;-)

Gość kolejna starsza pani
Nie czytałam poprzedników:) Piszę co sądzę jak w temacie. Pusta nadmuchana lala z przerostem ego. Kiedyś piękna teraz pomarszczona starsza Pani. Niestety bez jakiejś wybitnej wiedzy na jakikolwiek temat...a w tym wieku to już boli:( Żeby nie było...nie mam nic przeciwko starości. Każdego to czeka:)! Tylko jak zasuszona frytka uważa, że jest atrakcyjniejsza (fizycznie) od dwudziestolatek to troszkę jednak zalatuje psychiatrą:)))))))))) Nie oszukujmy się młody jędrny tyłek to zawsze młody jędrny tyłek i dystyngowana starsza Pani jest śmieszna myśląc, że jest lepsza. Nie ważne jak bardzo jest zadbana:)

Gość gość
niesympatyczna, arogancka, nie szanująca swoich rozmówców i współprowadzącego

Gość Kobieta Bez Twarzy
Zdecydowanie bardziej wolę panią Wellman lepiej prowadzi program

Gość Leszek Czarnecki
w takim razie biore sie za Wellman :o

Jest profesjonalistką i jest inteligentna. W przeciwieństwie do np. pani Richardson która jest po prostu mało rozgarnięta.

Gość gość
widzę, że nikt jej nie lubi, ja też !!!!!

Gość Leszek Czarnecki
ja tez jej nie lubie :o ale kwas :o

Gość Leszek Czarnecki
jedyna zaleta, ze duupy mi daje jak chcem :p

Gość gość
spoko babka

Gość Leszek Czarnecki
Nati 😘 daje Ci milion zł i pytanie teraz.*******asz sie ze mna za milion...? czy wymiekasz?