Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o Jolancie Pieńkowskiej

Polecane posty

Gość marchewnik pomaranczowy on
Przelaczam program gdy widze w tv pienkowska rusin i foremniak . Ale chetnie zobaczylbym p****la z nimi i stadem wyglodnialych czarnoskorych recydywistow.

Gość gość
Nie lubie jej, sztywna, arogancka, wrecz opryskliwa dla rozmowcow. Ciekawostka: cokolwiek nie ubierze, zawsze zle wyglada, taki juz jest z niej krzywens i juz!

Gość ANIA Z NIEMIEC NIE ZIELONYCH
a ja ja bardzo lubie, wlasnie ogladam DDTVN pieknie dzis wyglada, zjawiskowo, nie wiem ile ma lat, ale buzie ma sliczna jak u laleczki, do tego szczupla, piekna figura!!! Ladnie z klasa wyglada, Do tego inteligentna kobietka. Ludzie jej nie lubia, bo jej zazdroszcza pieniedzy... Typowe w Polsce, kto ma wiecej ten jest zly i beeeeeeeee :(

Gość gość
pamiętam ją jak zaczynała pracować w TV. wyglądała jak brzydkie kaczątko. miala długie bruzdy na twarzy a teraz znikły więc na pewno jest po liftingach bo w zeszłym roku zaczęły ponownie wychodzić a po wakacjach znowu nie ma. nie moge jej sluchac gdy występuje razem z Robercikiem. Nie ma dnia by mu nie dopiekła przy jakiejś okazji a potem szyderczo uśmiecha się. Co z tego ze jest mądra i elokwentna /zreszta nie tylko ona/ skoro demonstruje swoją wyższość materialną. gdyby nie jej małżeństwo z najbogatszym polakiem to bylaby przeciętnym pracownikiem tv.

Gość gość
Ona nie jest mądra bardziej niż przeciętny człowiek. Na każdym kroku wykazuje brak wiedzy. Na dodatek ciągle jest nieprzygotowana. Nie ma pojęcia o gościach i o tym o czym ma rozmawiać wiec bawi się ogólnikami które niby mają nie zdemaskować jej niewiedzy, wtrąca aluzje z kosmosu i schodzi na bezpieczne tematy. Gdzie tu ta mądrość? Po x latach w telewizji kilkanaście elokwentnych słów przyswoić to nie problem ludzie...

Gość gość
pani Pieńkowska jest mega profesjonalna i bardzo podobają mi się programy które prowadzi. do tego świetnie wygląda i jest przyjemnością oglądać ją na wizji.