Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lililoii

Topik dla dziewczyn które chcą zmienić swój wygląd i samoocenę

Polecane posty

Gość lililoii

Chyba czas "wziąć się za siebie" :P Nowy rok troszkę zmotywował mnie do zmian i uznałam że jest o co walczyć. Chętnie porozmawiam z innymi dziewczynami o kosmetykach, butach czy ubraniach. Ja planuję wyszczupleć, poprawić wygląd cery i włosów, zapuścić wreszcie paznokcie, kupić jakieś ładne buty, ciuchy, perfumy... Czasem na ulicy widzę te wszystkie ładne dziewczyny w super ciuchach i makijażu i przyznam że chciałabym dołączyć do tego zacnego grona :P Już zaczęłam "gromadzić" potrzebne kosmetyki i ubrania :) Na dzień dzisiejszy mogę polecić podkłady mineralne oraz maseczki z alg :) Także jeśli są tu Panie o podobnych planach to zapraszam :)

Gość gość
Przyłańczam się ,mnie interesuje zmiana fryzury, tylko brak dobrego fryzjera co by doradził .

Gość gosca
a mi sie nie chce, tzn ambitnie to sobie mozna planowac ale jak wstajesz o 6 i idziesz do pracy a na dworze zimno to juz nie tak latwo;p

Gość gość
ja zawsze planuję a rano nie mam siły się umalować, za zimno mi na spódnicę i rajstopy..brrr zle znoszę zime i jesień. latem nawet o 4rano mam więcej energii