Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krótki temat o prostytutkach

Polecane posty

Gość gość

Ci, którzy mówią, że z prostytutką jest mechaniczny seks to albo nigdy w życiu nie byli u takiej, albo to dziewczyny, które są kłodami w łóżku. Niestety drogie Panie, ale faceci chodzą do dziwek, bo d***** znają się na seksie i to właśnie z nimi sex jest najlepszy.

Gość venecjaa33
ze mną tez jest zaje bisty seks choc jestem zwykłą kobietą

Gość gość
łajdaku ty :D

Gość gość
Prostytutki się starający mężczyźnie było dobrze a w związkach to liczy się tylko kobieta

ale seks jest dalej mechaniczny. Gotować też można z pasją dla przyjemności, albo precyzyjnie, ale byle by skończyć i iść do domu :P

Gość dawny cream
Moorland..ten smiech na końcu wypowiedzi mówi wszystko , ale tobiesie podobac nie musze

Gość dawny cream
i tak robie :classic_cool:

dobra, obiecuję, że nie będę więcej dla Ciebie miła bo i tak zinterpretujesz to po swojemu. Poza tym nie pisałam nic o "podobaniu się" tylko tyle, że wyglądasz na miłą osobę.

Gość hddsfsdafu7a
och, nie ma to jak jak za 150 pakowac w tyłek prostytutce miodzio

Gość dawny cream
no widzisz czyli sie nie podobam więc nie moge wyglądac na milą osobe

Gość hddsfsdafu7a
Moorland po tym co piszesz stwierdzam ze jestes jakas dziewica ktora buja w oblokach albo jakas idealistka, takie smuty tutaj wpuszczasz ze szok :D ile zonatych facetow chodzi na d***** :D a ona pitoli o mechanicznym seksie

Gość gość
Z******ty sex z prostytutką - tobie jest z***biście, i tylko tobie. Ona - nic nie czuje, marzy abyś, nie smierdział, miał jak najmniejszego penisa i szybko skończył i poszedł do diabła, ona pracuje, a ty jesteś siódmym klientem tego dnia. Wszystko co robi, mówi, to - jakby stukała w klawiaturę, jesteś dla niej zerem , które przyszło do niej, bo w realnym świecie, nie potrafi znaleźć sobie kobiety, które chciała by to robić z tobą dla samego ciebie. Gdy ty przezywasz ekstaze, ona myśli o zakupach w supermarkecie, co musi kupić, i jeszcze ile zarobi na debilach tobie podobnych. Jęk oznacza- żebym nie zapomniała o domestosie. Klienc**prostytutek to prawdziwi mężczyźni, poproś, żeby kochała się z tobą gratis- zobaczysz jej reakcję , mozesz tez uzyskac odpowieź, że promocje się przed świętami skończyły.

Gość gość
czasem jest tak ze ma sie ta przyjemnosc z klijentem,czeka sie na dzien i na godzine,ale za darmo po godzinach raczej nie praca to praca,zycie

Gość dawny cream
czyli wyglądam bardziej na "przyjaciela" niz na partnera

Gość hddsfsdafu7a
ale jak nie ma powodzenia u kobiet to co on ma zrobic, usychac dio konca zycia? niech ma cos od zycia, zreszta malzenstwo to tez wydatki, a rzadko ktora sie zeni z milosc***przewaznie chodzi o wlasna wygode, przeciez widze co sie dzieje wsrod znajomych, to sa takie zony ze ciezko mi byłoby je odroznic od prostytutek, ale ci zonaci jelenie ajkos daja rade :D naiwniacy

cream - no powiedzmy (przynajmniej według mojego, często tu krytykowanego, gustu).

hddsfsdafu7a - no i niech będzie, ale sam seks (ze strony prostytutki) jest mechaniczny

Gość dawny cream
no bo ty jestes słynna z tego ze szalejesz za panami typu bears :classic_cool:

Gość violli
matołów nie brakuje,ja takich łapię w sidła zwłaszcza kasiastych a oni potem merdają ogonkiem długo haha

Gość dawny cream
zresztą nie wiem jak wyglądasz więc , moze ty tez bys mi sie nie podobala

Gość gość
violli daj recepte jsk???

Gość violli
tajemnica,jestem słodka

Gość gość
tzn violli, no jedno zdradz

Gość gość
No a jaki może być, jak nie mechaniczny- jeżeli nie ma fascynacji drugim człowiekiem, no bo niby jak prostytutka ma fascynowac się kazdym klientem, to pewne czynności wykonuje mechanicznie, za odpowiednią opłatą, włoży sobie młynek od kawy w tyłek ( to przykład autentyczny). Faceci , którzy uprawiaja męska prostucje maja gorzej , z przyczyn fizjologicznych, trudno 20-parolatkowi uzyskać wzód na widok 40-parolatki, z 40 kg nadwagi, brakiem włosów i żółtym uzębieniem. Oni ćwiczą, mozna to wyćwiczyć, ale nie czuje się nic. Brrrrrrrr.