Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

takie głupie pytanie

Polecane posty

Gość gość

kochane mamuśki Jestem mamą wspaniałej 9 mc córeczki Od kiedy pojawiła się w moim życiu poczułam czym jest prawdziwa miłość To jak wiele mi daje jej obecność możliwość spędzania z nia czasu Kocham ją nad życie Nie ma takich słów bym mogła opisac to jak bardzo pokochałam ją i bycie dla niej mamą Zastanawiam się nad tym by mieć drugie dziecko ... czy drugie dziecko kocha się tak samo jak to pierwsze To głupie ale czy w sercu znajdzie się dla drugiego dziecka ( o ile się na nie zdecyduje) miejsce ?????

Gość gość
miłość się mnoży a nie dzieli.

Gość gość
masz racje :-)

Gość gość
Mam malutkiego synusia i tez nie wiem czy by sie znalazlo w moim serduszku miejsce na drugie dziecko. Pewnie tak, ale on jest moim zyciem i niech tak zostanie

Gość gość
dokładnie - miłość się mnoży... można kochać tak samo mocno, tak mocno że nie da się tego opisać słowami... ja miałam jedynaczkę przez 9 lat i też czasami się nad tym zastanawiałam ... teraz mam drugie dziecko - malucha i kocham do szaleństwa ;-) można kochać równie mocno ;-)

Gość gość
to co mówicie podtrzymuje mnie na duchu Nie spodziewałam się że tak odnajdę się w roli mamy i gdy myślę o swoim życiu to widzę więcej niż jedno dziecko I pomyśleć że kiedyś mówiłam że nie chce mieć dzieci Stawiałam na prace i kolejne szkoły jakie mogłabym skończyć by być jeszcze lepszym pracownikiem a teraz to przestało się dla mnie tak liczyć i odnalazłam spełnienie w roli mamy