Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kompleks małego penisa i cwiczenia

Polecane posty

Gość gość

Mam straszny kompleks w zwiazku z rozmiarem mojego penisa. Niby moja dziewczyna nie narzeka, mowi ze jest super ale cos czuje ze chcialaby wiecej :/ Mam zamiar stosować technike JELQ i chcialbym sie dowiedziec czy ktos tego probowal? jakie byly efekty? jak czesto i dlugo cwiczyliscie? Z gory dzieki za wszelkie wpisy

Ja ćwiczyłem, ale trzeba codziennie, bezlitośnie cisnąć przez co najmniej pół godziny. Urósł mi z 25,23cm do 32,06cm po pół roku trenowania. Tak że jest dosyć ciężko, ale warto.

Gość gość
prosze o powazne wypowiedzi

Gość gość
kto sie wypowie?

Gość gość
ja rozne tabletki polykalem i tylko forsa uciekala u kieszeni ubywalo a jego nic nie przybywalo, dopiero jak przywiazalem ciezarek 2kg do niego to po pol roku efekt zobaczylem,a teraz moja laska nic by nie robila tylko by sie z nim bawila

Gość gość
dziewczyna nie narzeka ale podczas seksu mowi zebym wszedl w nia ostro i glebiej...ja juz max nie moge a ona zebym jeszcze glebiej :/

To może poeksperymentuj z zabawkami- jak nakładki na penisa.

Gość gość
tzn juz maksymalnie jestem w niej...glebiej nie moge i czuje troche jakby luzu...

Gość gość
sa ruzne nakladki na penisa mozesz kupic nawet taka duza jak konie maja i wtedy jak jej doladujesz to napewno zalatkiem jej ruszysz i bedzie zadowolona,i do pieszczona

Gość gość
a jaka długość i obwód ?

Gość gość
dlugosc ok 15-16 cm zalezy od podniecenia a obwod 14cm...niby srednia krajowa ale i i tak czuje ze to malo:/

Gość gość
ja mam 14 i daje rade , nawet od tylca za bardzo dobijam żona prosi delikatniej zmień partnerkę ,fujary nie poprawisz

Gość gość
14 to jest dobiero maly

Gość gość
no widzisz a daje rade , zmień partnerkę

Gość paula112
Powiem Ci tak. Miałam w życiu wielu partnerów seksualnych. Uwierz, że bardzo wielu. Mój partner ma takiego samego penisa jak Ty a ja sie czuje mega wypełniona. I to jest prawie największy penis z jakim sie spotkałam. Tylko jeden facet miał gdzieś 18cm ale trochę chudszego. Nie wierz w te bajki co tu piszą faceci i ich "niby-kobiety" że każdy ma po min. 17-18 cm bo to mit :) oczywiście że zdarzają się faceci z większym sprzętem ale takich się rzadko spotyka, jest ich niewielu. Prawdopodobnie Twoja partnerka ma inną budowę "tam" niż ja :) Możliwe jest też że jest tam zbyt mokra i wtedy właśnie możesz odczuwać że masz tam "luzy". Musicie pokombinować z różnymi pozycjami. U mnie seks na ostro np. w pozycji na pieski i na jeźdźca odpada bo mój partner dobija do końca więc moim zdaniem nie masz powodów żeby się zamartwiać. Musicie sobie na ten temat poważnie porozmawiać. Pozdrawiam

Gość gość
uzywamy przewaznie lubrykantu wiec mozesz miec racje z tym ze jest tam za mokro..sprawdzimy to jeszcze

Gość paula112
Panan świetnie to określił :) Więcej uczucia, bliskości i przede wszystkim myśleć o tym że uprawia się seks z osobą którą się kocha.

Gość gość
mój mały jest w profilu monia75x na fotosiku Monika była zadowolona

Gość Gochasika
to jest mały ???

Gość gość
Gochasika ktory?

Gość gość
j/w

Gość gość
przeciez spory jest wiec nie wiem o co ci chodzi :/