Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem pogrzebana

co ja narobilam

Polecane posty

Gość gość
ktos tu wyzej pisal o adwokacie... od razu mowie, ze nic to nie da bo sad wydaje wyrok zaocznie.

Gość gość
jesli wezma c**prawo jazdy ( a na pewno wezma) na wiecej niz 9 mies to bedziesz musiala je robic jeszcze raz.

Gość gość
bez komentarza.... a co do takiej jednej co codziennie pije drinka lub piwo - to już jest alkoholizm , powinnaś się leczyć.

Gość gość
Nie zaocznie, ale nakazowy i to jest różnica bo po złożeniu sprzeciwu taki wyrok przestaje istnieć. Adwokata w Twojej sytuacji bym wzięła, bo wydając wyrok sąd bierze pod uwagę stopień zawinienia. Jeżeli ktoś nie widzi różnicy pomiędzy nachlaniem się i prowadzeniem samochodu, a prowadzeniem drugiego dnia, kiedy czuje się dobrze i nie przypuszcza, że może jeszcze coś wykazać to jest niepoważny, a na pewno nie zna się na prawie. Oczywiście i jedno i drugie nie powinno mieć w ogóle miejsca, ale różnica jest olbrzymia.

Gość gość
To nie jest picie na drugi dzien tylko po kilku godzinach ( ostatni był szampan) więc sorry, ale powinna zostać ukarana.

Gość gość
Sorry miało być jazda na drugi dzień, a nie picie.

Gość gość
moim zdaniem picie to zawsze jest picie i pwoinna zostac ukarana.

Gość jestem pogrzebana
dzwonilam na komende w ktorej mnie spisywali zapytac jak to bylo z tymi promilami bo juz mi sie pomylilo najpierw 0,22 pozniej 0,12 powiedzial ze popelnilam wykroczenie jezuuu sad prokurator?zadzwonie tam jeszcze jutro

Gość gość
no jak wykroczenie, to prokurator przynajmniej odpada. Zajmie się Tobą tylko sąd. Głowa do góry, ale zobacz jaka tragedia w Kamieniu Pomorskim. :(

Gość gość
jeżdzenie po alkoholu to idiotyzm do n-tej potegi, pomysl sobie ze nawet gdyby banda pijanych idiotow wlazla c***od samochod i zginela z wlasnej winy, to odpowiadalabys za to i tak TY bo nachlana jechalas samochodem. ludzie myslenie nie boli

Gość gość
K****, co za idiotka, piłaś i wsiadłaś za kółko? Masz jeszcze jakieś wątpliwości??? Wiesz, jak działa alkohol na organizm człowieka? Co się dzieje z refleksem, kojarzeniem, reakcjami na bodźce??? Wracaj do podstawówki, debilko!!! Tak, według mnie jesteś debilką, a dziec***owinni ci odebrać!!!

Gość gość
Piszecie tak, jakby autorka nachlała się i zaraz wsiadła do auta, a przecież tak nie było! Jak możecie ją wyzywać od morderców i porównywać do tych, co schlani jeżdżą i zabijają :o. Wypiła niedużo, ostatni raz o północy więc wstając rano nie była pijana, nie miała opóźnionych reakcji. Nie bronię autorki bo źle zrobiła, ale wy przesadzacie z tymi porównaniami.

Gość gość
Dajcie spokój, prawie zmieściła się w normie, przecież 0,2 a 0,22 to minimalne różnica. A wy ją wyzywacie, jakby wsiadła do samochodu po pół litra wódki w stanie kompletnego zamroczenia.

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem tego, ze kieliszek wodki i moge jechac. Ja mam prosta zasade - pilam, nie jade. Nigdy. I nie mam problemow.

Gość gość
bo to Polska wlasnie - zwyzywac****oczuc sie lepiej, a jak trzeba to i sytuacje opisana przez autorke ponaciagaja sobie tak jak im potrzeba i zrobia z niej zapita w trupa babe co po pijaku zabila 20 osob. Kretynki!

Gość gość
Po tym strasznym wypadku w Kamieniu Pomorskim wiele komentarzy, że morderca, kara śmierci itp., w telewizji debata, że jest na takie zachowanie przyzwolenie i widać to nawet tu na forum. Skoro wiedziała, że musi jechać po dzieci to mogła nie pić, wypić jedno piwo, jechać później, wziąć taksówkę albo podejść na komendę i sprawdzić u nich, czy może jechać. Miała tyle innych wyjść że nie musiała koniecznie sama wsiadać za kierownicę. Inie ważne, że wypiła tylko jedno piwo czy lampkę wina, była pod wpływem, nieważne jakim. Ten, który zabił tych ludzi w Nowy Rok też pewnie tak myslał a jego pasażerowie pewnie mówili tak samo, jak niektóre osoby na tym forum - przecież pił tak dawno, bez przesady.

Gość jestem pogrzebana
tak wiem,ze jestem kretynka zle zrobilam moglam taksowke wziasc ale ja nie pomyslalam ze moge miec nawet cwierc setnych promila zastanawiam sie co teraz bedzie? ale widze ze tu same swiete mamuski siedza i zadna takiej sytuacji nie miala

Gość gość
dzis przyszlo mezowizawiadomieni z prokuratury, ze jego sprawa trafila dzisiaj do sadu :O Wiec ... czekamy :( Maz jechal na podwojnym gazie dokladnie w andrzejkli ;) wiec nieco ponad miesiac temu.

Gość gość
aha! maz z podejrzanego jest teraz oskarzony :(

Gość jestem pogrzebana
a ile mial maz promili?

Gość gość
prawie 1 promil, pisalam ci wczesniej przeciez

Gość gość
To masz męża palanta współczuje.

Gość jestem pogrzebana
no tak..rzeczywiscie dziewczyny ja takiego dola nigdy nie mialam od 4dni prawie nie jem nie moge spac przepisy drogowe to dla mnie swietosc zapinam pasy przez 12 lat jezdze duzo a nawet mandatu nie dostalam a teraz prawko przez glupote strace meza przez wiekszosc czasu nie ma w domu od auta jestem uzalezniona juz musialam kilka razy prosic o pomoc innych a co bedzie jak mi dziecko nagle zachoruje

Gość gość
rozumiem cie i współczuje.

Gość jestem pogrzebana
wlasnie byl u mnie komendant z policji zaproponowal mi albo dostane kolegium albo zrobie mu laske coz moglam zrobic...zrobilam mu laske;( ale prawka nie strace huraa :D jestem mega szczesliwa,kamien spadl mi z serca :)

Gość jestem pogrzebana
super ktos sobie zarty robi z czyjegos nieszczescia

Gość gość
jak alkomat pokazal niewiele za duzo to trzeba bylo zazadac badania z krwi; jest szansa ze do czasu az w szpitalu pobraliby ci krew to wartosc by ci spadla ponizej limitu.

Gość jestem pogrzebana
zawsze gotowy jakbym wypla jedno piwo i wsiadla..ok a ty bys pomyslam ze jak wypile piwo o 23 i lapke szampana o godz 00 to o 9 tej nie mozesz jechac dzwonilam-badanie bylo ok 9 slabo spalam bo nie pije dlatego taka wkurzna jestem cala dluga noc a tu cos wykazuje...ehhhhhhhhhh

Gość gość
I jak tam autorko?