Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem pogrzebana

co ja narobilam

Polecane posty

Gość mama31Warszawa
Osoby, które uważają, że nic takiego się nie stało i autorka ma dalej jeździć bez prawka są niespełna rozumu. Nie dziwię się, że policja w każde święta łapie tylu pijanych kierowców, a Bóg wie ilu uda się po pijaku dojechać do domu. Przeraża mnie to społeczne przyzwolenie dla kierowców po kieliszku. Autorko - wstydź się i jeśli zabiorą Ci to prawo jazdy, może 5 razy następnym razem pomyślisz zanim zrobisz coś podobnego, a może nawet powstrzymasz innego kierowcę na kacu od wsiadania za kółko.

Gość gość
Ty już jesteś pijaczka to po 12 h jednego piwa już nie ma ona piła więcej i później i miala długa przerwe

Gość gość
Gość z 20"43 swój mózg zglos do usunięcia. Ci co tak piszcza czemu wyzywam od mordercow niech piszą że to za duże slowa ale będąc tak piszczec do czasu aż sami nie spotkaja się z tragedia kalectwem spowodowanym przez kierowce po alkoholu. Wtedy już nie będą mowic a to tylko 3 piwa i trochę szampana nie ma sprawy. A zresztą tak to jest na poczatek 3 piwka a następnym razem 4 piwka przecież to nic takiego.

Gość gość
Ty już jesteś pijaczka to po 12 h jednego piwa już nie ma ona piła więcej i później i miala długa przerwe

Gość jestem pogrzebana
ale ja wiem ze zle zrobilam nie dobijajcie mnie juz dobrze ze nic sie nie stalo bo bym sobie nie wybaczyla ale stalo sie do domu wrocilismy taksowka przeciez nie wypilam piwa i nie wsiadlam pojecia nie mialam ze cos takiego mnie spotka

Gość gość
Dziwne, że coś wykryło, 3 piwa wieczorem i lampka szampana to nie jest dużo, przynajmniej nie na tyle dużo, aby do rana nie wytrzeźwieć. Po 1 piwie od razu wykrywa mniej niż 0,2, też sobie chyba alkomat kupię :).

Gość jestem pogrzebana
slabe spalanie tak pan policjant powiedzial 170 przy 53kg ;( no i nic nie jadlam szybko to piwo wypilam no moj blad;(

no niestety, to że niby są jakieś normy wydalania alkoholu z organizmu, nie oznacza, że każdy z nas tak samo się go pozbywa... Mój znajomy wypił wieczorem 2 piwa, koło 23, wstał rano i po 8 wsiadł w samochód, policja go zatrzymała i miał więcej niż powinien. Prawko mu zabrali, i też policjant był w szoku, że jeszcze mu coś wykryło.

Gość gość
Ten ktory skasowal 2 rodziny w kamieniu pomorskim pewnie tez sie dobrze czul. Ludzie kiedy wy sie nauczycie ze po alku sie nie wsiada za kolko? Moze jak wam taki ktory sie dobrze czul z promilami skasuje kogos bliskiego np dziecko czy meza zdanie zmienicie.

Gość gość
nie ma musiałam. co dziecko wiozlas na pogotowie, ze musialas? wlasnie praca i dwoje dzieci do przedszkola. pewnie ze bedziesz jezdzic. i bez prawka. ale obciach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kobieta, żona, matka!!!!!!!!!!! mi wczoraj serwowali drinki i piwka, szampaniki, ale wystarczy ze jeden pił(mąż), ja nie moge, oczywiscie piwko na dwoje po szklance pijemy czasem, ale na pewno nie jak jeden pije duzo a drugi wcale:(

1 miligram = 2 promile; czyli 0.27mg x2 = 0.54 promila = przestępstwo= rozprawa karna= brak prawka + zawiasy+ zasyfione papiery. trzeba było poprosić o badanie krwi, zanim znaleźliby szpital i wolnego lekarza to już by poziom alkoholu spadł do 0.

Gość gość
śmieszni jesteście, w wielu krajach można jeździć po alkoholu w rozsądnej ilości i jest mniej wypadków po pijaku niż w POlsce, a to dlatego że ci którzy maja rozsądek nie wsiadają za kierownicę będąc wstawionym niezależnie od przepisów a ci którzy jeżdżą po totalnemu pijaku i tak jeżdżą i zabijają na drodze, a Polska to kraj gdzie takich jest bardzo wielu i to należy napiętnować a nie kobietę która wypiła 3 piwa poprzedniego wieczora i z rana nie czuła w sobie alkoholu a mimo to coś tam jej wykazało

Gość gość
Noo ool promila to taka trzezwa nie byłas :D

Gość jestem pogrzebana
ludzie ja wiem ze zle zrobilam ale od 4lat widzialam piwo tylko w sklepie z mezem chodzilismy razem tylko po zakupy zglupialam starzy znajomi dzieci bezpiecznie u babci na zadupiu bez petard nowa sukienka zabawa tance poszlam spac o 1 rano nie mialam kaca gdybym pila na codzien nie byloby tematu to miala byc noja odskocznia od dzieci i takiej monotoni a teraz nie wiem co zrobie sznowana pani ksiegowa zatrzymana za jazde po pijaku rowerem bede jezdzic 6 km z dziecmi na zakupy;;;;;;;(

Gość gość
POWINNI CI QRWA PRAWKO ZABRAC!!!!!!!!!!! pomyslaas o innych ze moglo się cos stać na drodze?czy tylko o ryczącym swim bachorze? WIDZILAS DZIS WYPADEK ZGINELO 6 NIEWINNYCH OSOB! CO ALKOHOL MOZE ZROBIC? POWINNI CI ZABRAC PRAWKO! pomysl o innych ,a ty myslalas tylko o tym by ryczącego bachora zabrać bo ryczał! szok

Gość gość
A w ktorych konkretnie krajach? Po raz kolejny napisze ze jak jednej czy drugiej jskis debil skasuje dziecko czy meza to inaczej bedzie myslala.

Gość gość
No to masz odskocznie :D co za głupie tlumaczenia, myślisz że jesteśllepsza od innych co jeżdżą po pijanemu? Takie samo dno

Gość gość
Jezeli miałaś 0,27 mg to zabiorą c**prawko na rok. .

Gość gość
"szanowana pani ksiegowa" Wiesz co jesteś dnem,tyle w temacie DNO

Gość gość
rowerem bede jezdzic 6 km z dziecmi na zakupy;;;;;(( ty kobieto masz cos z glowa,ciesz się ze nic nikomu nie zrobilas , a fakt powinnas jezdzic rowerem ,i oby tak się stało powinni ci zabrać prawko

Gość gość
Dobra stalo sie i trudno. Musle ze nastepnego razu u ciebie nie bedzie i tyle. Najwyzej na rok ci zabiora. ALe to powinna byc przeatroga dla tych wszystkich mamusiek ktore twierdza ze po alku zwszystko gra i buczy i smialo mozna wsiadac za kolko bo sie dobrze czuja.

Gość gość
Mój boze,dzis caly dzień mowia o wypadku w którym kierowca po pijaku zabil 6 osob,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a ty podla babo martwisz się ze będziesz z dziecmi rowerem 6 km jezdzic,zeby cie ....trafil

Gość gość
Ja p*****le za kogo ona się uważa,******* ksiegowa, na pieszo z********ac z dzieciuchami

Gość gość
Pijany kierowca zabil dziś 6 osob, pomyslalas dziś o tym pieprzona egoistko

Gość jestem pogrzebana
nie mialam o,5 bo wtedy zatrzymuja w areszcie oni to jakas inaczej licza ja juz nie wiem bo bylam w szoku po 15 min juz moglanym jechac ale maszyna ruszyla sam policjant mi wspolczul super jestem dnem bo poszlam RAZ na impreze wyspana,wykapana pszestaraszylam sie bo mlody tak strasznie plakal od 4lat jestem tylko matka i wg was SZMATA dziekuje za uwage a teraz rzucajcie kamienie ja nie zajrze

Gość gość
to chyba prowo, nie wierze ze takich ludzi ziemia nosi, slyszac dziś o ststystykach pijanych kierowcow i ten straszny wypadek((((((((((((((( wchodzi taka na forum i się martwi ze rowerem będzie jezdzila, oby to było prowo takich ludzi swieta ziemia nie powinna nosic

Gość gość
to s********j, zaoszczędzisz innym nerwow

Gość uniwersalny12345
mnie jeszcze nigdy nie złapali po pijanemu. zasada nr. nie daj się złapać

Gość gość
jakbys była wyspana itd. to by nic nie wykazalo, tak spadaj spieprzaj sio

Gość gość
straszne jest to że wy macie przed oczami tylko czarne albo białe :/ i tak ze wszystkim, z każdym tematem, facet co zabił był 4krotnie bardziej pijany od autorki a to jest ogromna różnica, tyle co ona wydmuchała to znikomo więcej niż norma w większości krajów europejskich, we Francji, we Włoszech do obiadu prawie wszyscy piją kieliszek wina i bezpośrednio po obiedzie siadają w samochód a wy robicie halo o wyjazd po przespanej nocy, porównujecie autorkę z kimś kto się na nogach nie potrafił utrzymać i jechał samochodem, już ktoś wyżej napisał, że nie jeden kierowca z bólem głowy czy sraczką jest większym zagrożeniem na drodze niż ktoś kto nie czuje alkoholu i spożył go nie dość że dawno to i niewiele, aż mnie trzepie jak czytam te linczujące, zero zrozumienia.. moim zdaniem to powinno się odbierać prawko ale za zawalidrogowanie i jeżdżenie jak c**a, bo to stwarza dopiero okazje do kolizji i wypadków, nie jeden pijany jeździ lepiej niż takie c**y