Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła88

Moja teściowa tym razem przegięła

Polecane posty

Gość wściekła88
Przynajmniej jestem bogata i moglam dziecku kupić 20 takich tabletow, ale nie chciałam się z tym spieszyć :P

Gość gość co ma dość
W sumie ona bardziej pochwaliła się swoim podejściem do syna niż samym "synusiem". Bo to nie w Twoim dziecku tkwi problem a w Tobie. Dziecko widzi, że może sobie na coś pozwolić to czemu miałoby nie korzystać? Skoro mam nie stawia wymagań to ona sytuację wykorzystuje. Gdyby znało jakieś zasady, granice to pewnie byłoby też grzecznym, ułożonym dzieckiem. Ja nie mówię, że sama mam dzieci idealne- ale staram się je wychowywać i nie boję się ich. A Twoim głównym problem jest to, że boisz się syna, męża i wolisz odpuścić dla świętego spokoju.

Gość gość
Ile jeszcze tych durnych tematów głupia p**do założysz????

Gość gość
20:39 jestem konsekwentna tak jak moi rodzice w stosunku do swoich dzieci, czasem serce pęka ale się nie złamię bo hak teraz nu popuszcze to potem będę sobie pkula w brodę. Mlodszy -3 lata-tez juz grywa na tablecie ale jak mama/tata mowi koniec to jest koniec! awantury nie robią na mnie wrażenia zresztą ich nie ma. Tak jestem dumna ze swych dzieci, biorę je wszędzie ze sobą bo nie biegają po marketach, potrafia się zachowac u znajomych po prostu znaja granice!

Gość gość
Kasa tu nie ma znaczenia, dla mnie ważne jest to że dzieci cenią bardzo to co mają i znają granicę na co mogs sobie pozwolić, nigdy nikogo nie uderzylam ale jak widzę rozkapryszone strzelajace fochy dzieciaki to mi ręce opadaja i robię wszystko bym za swoje się nie wstydzila.

Gość gość
Skończcie dyskusję z wściekła 88. Początkowo przeczytałam temat i wydał mi się na czasie. Niestety, poziom tej pani jest żenujący, charakterek swój pokazała- nie dziwię się, że taka baba nie potrafi wychować syna, a na teściową pluje jadem. Współczuję-teściowej. Jak w domu prezentujesz taki poziom to po co się martwisz,że syn tyle gra. Martw się czymś innym, czymś co tu nam zaprezentowałaś- kulturą.

Gość gość
to niech leje i sra pod siebie wtedy dłużej będzie się bawił a tatuś miał święty spokój, a film o Januszku ty widziała, chyba dużo synowi nie brakuje do niego, jak tak dalej bedzie

Gość gość
chciało się babsko pochwalić że syn tablet dostał, tylko nie wiedziała jak to ubrać, więc wymyśliła takie bajery

Gość gość
Mi nie chodzi o to by Cię tu męczyć ale Twoja teściowa nie zrobiła nic zlego, tylko Ty nie potrafisz byc konsekwentna a to wv mnie klucz do dobrego wychowania. Nue chcialam się chwalić dzieckiem tylko tym że dzieki konsekeencji dziecko zna zasady i wie ze elektronika to tylko dodatek a nie caly świat.

Gość gość
Haha autorka jest bogata :D. Poprawka... To maz jest bogaty bo na to pracuje, autorka pewnie siedzi na dooopie w domu, nic nie robi, od czasu do czasu rozkraczy kopyta przed panem i wladca a ten jej za to placi tygodniowke :D. Synek rozpuszczony szczyl ktory robi sobie co chce, a za kilka lat w poprawczaku wyladuje bo zaatakuje jakas osobe na ulicy. Rodzina PA TO LO GI CZNA

Gość gość
syna jeszcze można uratować ale mama i tata to patologia

Gość wściekła88
ha ha ha! zdążyłam się wykąpać a wy tu nadal dyskutujecie i mnie oceniacie? Gów​no o mnie wiecie. Dobranoc

Gość wściekła88
RubinowaDamaTwoja: nie udław się tylko tym jadem, dyslektyku :D

Gość gość
Jezeli juz to dysortografie mamusiu. Nie popisalas sie elokwencja.

Gość gość
Wsciekla today raczej jest sfrustrowana I zdesperowana. Ostatni krzyk wydaje na forum bo w domu I tak od dawna nikt jej nie slucha ;)

Gość gość
Jak mi ladnie wlaczyl sie slownik :) to nie today tylko always jak juz ;)

Gość gość
w domu musi zamknąć japę bo mąż jest zestresowany, a bachor robi co chce, aby był tylko cicho

Gość gość
a winna teściowa