Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła88

Moja teściowa tym razem przegięła

Polecane posty

Gość wściekła88
tlumaczylam juz. Mąż ma stresuajca prace i w domu musi miec spokoj. Jakby dziecko się darło to by nie mógł spokojnie odpocząć.

Gość gość
tez kupilismy wnuczkom tablety / 4 i 6 lat/ dziewczynki wiedza , ze moga je uzywac 45 minut dziennie, i po sprawie.Synowa nam podziekowala ,bo ona umie organizowac czas dzieciom tak ze te tablety nie sa dla nich osmym cudem swiata

Gość gość
no i wyszła Twoja kultura ;] Kwestia jest taka - macie dziecko, tak? No to jak już doprowadziliście do stanu, że dzieciak Wami rządzi to teraz musicie troszkę pocierpieć a nie pozwalać mu na wszystko bo robi awantury. Owszem - robi. Bo wie, że tym wywalczy sobie wszystko. TROCHĘ KONSEKWENCJI IDIOTKO. A opanujesz bachora zanim dorośnie i Was zabije jak mu nie pozwolicie czegoś ;]

Pitolisz jak potluczona :Omoj syn też ma 6 lat ma swój x-bo.tablet i laptop ale warunki z korzystania z tego dyktuje ja,bo jestem jego matka i wiem ile czasu ma spędzać przy tego typu zabawie.Smieszy mnie gadanie ze siędzial 6 godz przed tabletem a ty gdzie bylas ? Widocznie nie potrafisz wychować dziecka i masz zero autorytetu za 10 lat nasra ci na łeb

Gość wściekła88
P********a kretynko nie nazywaj mojego dziecka bachorem! Kto ci wgl dal prawo mnie oceniac, co??? P******* cie? W leb sie jebnij!!! :o

Gość gość
Rozpusciliscie dziecko I nawet nie bardzo chcecie nad nim zapanowac. To nie wina tesciowej a wasza tylko I wylacznie! 6 godzin dziennie. Delikatnie mowiac p******* was I jeszcze tlumaczenie, ze nie wolno mu zwrocic uwagi no sie glosno awanturuje a tatus lubi spokuj. Rodzinka super.zadnych granic dla dziecka. To dziecko wyznacza zasady :) zabierz to dziadostwo mu zanim zapomni jak sie trzyma kredki

Gość gość
Twój mąż mieszka w tym domu z dwiema innymi osobami, które mają swoje prawa. Wiele osób m stresująca pracę ale to nie znaczy ze wciskają dizecku gadżety zeby było cicho. Dziecko = hałas czasami. Ale jak wszystko u was podporządkowuje sie pod Pana i Władcę to wspólczuję.

Gość gość co ma dość
Czyli w ogóle nie stawiasz dziecku granic? Bo mąż musi pracować? Zresztą gdybyś dziecko wychowywała od małego to teraz nie miałabyś problemów w postaci dzikich awantur z powodu byle drobiazgu :O

Gość wściekła88
RubinowaDamaTwoja: żeby twoj ci czasem na łeb nie nasrał :o a nie, sorry już to dawno pewnie zrobił :D :D

Gość wściekła88
01.01.14 : tak szczekasz, a napisalas 'spokuj' :D gratulacje

Gość gość
No sorry - bachor to dziecko niewychowane. Twoje wychowane nie jest, bo ma matkę idiotkę ;) Więc jest BACHOREM ;)

Gość gość
Trzeba było zasady ustalić zaraz po rozpakowaniu prezentu, a teściowa miała cię wtedy poprzeć. I w sumie sama się załatwiłaś. Wychowaliście sobie z mężem małego terrorystę na własne życzenie.

Gość wściekła88
Myślałam że inne matki potrafią kulturalnie rozmawaic ale k***a jak widac nie!! :o ide stad kretynki, idzcie do swoich idealnych rodzinek :D

Gość gość co ma dość
Gdyby moje dziecko używało gadżetów nie stosując się do moich zasad zabrałabym mu klamota i tyle by go widziało.

Gość wściekła88
RubinowaDamaTwoja: "choduje"? :o czy chodzilo o 'hoduje'? :D :D

Gość gość
a ty idz popatrzec jak synek bawi sie tabletem do nocy i tylko badz cicho, bo maz musi odpoczac. to dopiero rodzinka:) paaa tooo laaaaa

Gość wściekła88
RubinowaDamaTwoja: polecam slownik ortograficzny. Wstyd być matką i robić takie byki :P

Lepiej się dzieckiem zajm zamias komuś błędy wytykać Zacznij wychowywać dziecko ale cóż mona się spodziewać po patologi i braku kultury u matki to i dzieciak spaczony :)

Gość gość
A ja mam dla ciebie dobrą radę na wszyskie problemy jakie tu sa poruszane: ZRÓB JAK UWAŻASZ ZA SŁUSZNE Nie zwracaj uwagi na fochy męża, syna czy teściowej. Nie szukaj porad na forum czy gdziekolwiek. Uważasz ze trzeba porozmawiać z tesciową? Zrób to! Uważasz ze trzeba dziecku ograniczyc granie! Ogranicz Nie chcesz toego robic? Nie rób! Dasz jakos radę SAMA podjąć decyzję i ponieść jej konsekwencje?

Gość gość
A ja mam dla ciebie dobrą radę na wszyskie problemy jakie tu sa poruszane: ZRÓB JAK UWAŻASZ ZA SŁUSZNE Nie zwracaj uwagi na fochy męża, syna czy teściowej. Nie szukaj porad na forum czy gdziekolwiek. Uważasz ze trzeba porozmawiać z tesciową? Zrób to! Uważasz ze trzeba dziecku ograniczyc granie! Ogranicz Nie chcesz toego robic? Nie rób! Dasz jakos radę SAMA podjąć decyzję i ponieść jej konsekwencje?

Gość gość
Wściekła ty za to bardzo kulturalnie rozmawiasz nie ma co....Dziecko 6lat nie jest znowu takie małe by znało zasady.Teściowa nie przegięła to ty przeginasz bo siedzisz na d***e cicho jak mysz pod miotłą jak sześciolatek rządzi tobą.Jak za 10 lat przywlecze ci do chaty narkotyki to się będziesz zastanawiać gdzie był błąd.Ty sobie teraz z nim nie radzisz czas do psychologa albo jak kiedyś na kolano i wp*****l tylko wpirw sobie by rozum do łba wrócił.

Gość gość
Nie dziwię się, że teściowa kupiła tablet. Dla dziecka bardziej rozwijające jest zajmowanie się tabletem niż przebywanie z taką matką jak autorka. Czy dziecko nie zostało podmienione w szpitalu? Dziwne, że jest takie mądre (po matce na szczęście poziomu inteligencji nie odziedziczyło),, że sam to rozumie :)

Gość wściekła88
spier​dalajcie buraki :P

Gość gość
To ty będziesz s********ć już niedługo jak cię synuś wygoni a ty będziesz ogon podwijać.

Gość gość
Wy jesteście matkami? No ja piernicze! moj 7 latek ma xboxa, psp, laptop, tablet ale może grac tylko i wyłącznie w weekend i w sumie tylko godzinę! Nie ulegan tekstom "bo Józek gra 1 godzinę dziennie" mlody nawet nie ma czasu na takie p*****ly, wraca do domu o 15 30 jak nie ma zajec dodatkowych. Raz w tygodniu tenis ziemny 2x trening pływania. Po odrobieniu lekcji bawi sie zazwyczaj klockami lub czyta, czasem ogląda TV ale batdzo malo. Jesteś rodzicem ty ustalasz zasady a nie maluch!

Gość wściekła88
01.01.14 i co, lepiej ci że się pochwaliłaś synusiem? :D

Gość gość
Ty się swoim pochwalić nie możesz bo jakby nie bardzo masz kim.No chyba że tym ile razy ci na głowe wszedł.