Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciemnej dupie

Polecane posty

Gość gość

Nic i nikogo nie mam.Nie chce tu byc, ale nie mam dokąd pójsc! W takich sytuacjach okazuje się kto jest naprawdę.. okazało się, że nie mam nikogo. Nie mam kasy. W szkole jeszcze jestem, ostatniej klasie.. matura.. Nie wiem czy mnie nie wyrzucą albo moze juz to zrobili.. Nie mam kasy. Nawet jak posprzedaje parę rzeczy to wyjdzie najwyzej trzy stówy, no i jakbym komputer sprzedała to wiecej, ale to i tak za malo.. i w ogóle nie wiem co mam zrobić z życiem.. Jestem do niczego.. Przecież ja sobie nie poradze w swiecie, ludzie mnie nienawidza.. Żadnej przyjaznej duszy obok. Nikogo. Nie wiem co robic.. Nie wiem jak ludzie to robią, że się usamodzielniają i w ogóle..

Gość gość
Ludzie nie rozczulaja sie nad sobą tylko biorą sie za robotę.

Gość gość
Marzyciele tacy jak ty kończą w psychiatryku. Sprzedawanie tego co sie ma jest mega niedojrzałe. Weź sie do roboty...ciężkiej roboty.

Gość gość
cięzkiej roboty? Gdzie?

Gość misskrasnali
a w jak dużym mieście mieszkasz? Pracowałaś już kiedyś? No i nie sprzedawaj kompa

Gość gość
dwie osoby. rodzina. tyle. Chce się usamodzielnić, ale jak? Powiedzcie mi jak? "Marzyciele tacy jak ja"?

Gość gość
dwie osoby. rodzina. tyle. Chce się usamodzielnić, ale jak? "Marzyciele tacy jak ja"?

Gość gość
Nie pracowałam. No chyba, ze się liczy zbieranie owoców w lecie.. Przecież nigdzie mnie nie zatrudnią

Gość gość
Dlaczego Cię nie zatrudnią? Na specjalistyczne stanowisko może nie, ale jako pracownika niewykwalifikowanego, pakowacza, kelnerkę, sprzedawczynię itp. - z pocałowaniem w rękę, bo jesteś młoda, masz status ucznia i chcesz pracować. Zarobisz więcej niż na sprzedaży używanych rzeczy.

Gość gość
Szukałam juz pracy? W którym mieście mieszkasz?

Gość Pindzioszek
p*****l robotę, bo robota to głupota. wyłóż lachę na to wszystko i nie będzie problemu. wtedy wszystko się samo ułoży.