Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość299987

ciżA POMOCY

Polecane posty

Gość gość299987

Dziewczyny proszę o pomoc ! Otóż - jestem 3 miesiące po porodzie. 30 listopada dostałam pierwszej miesiączki po porodzie, później mieliśmy z mężem mały wypadek z gumką - pękła. Kochaliśmy się wtedy 15 grudnia, dlatego szybko pobiegłam do ginekologa i zapisał escapelle. Dostałam okres 23 grudnia i trwał do 27 grudnia. Od pierwszego dnia cyklu przykleiłam też plaster antykoncepcyjny. Wczoraj 31 grudnia znowu pękła gumka. Zastanawiam się co robić ? Biegnąć znowu pop tabletkę ? Istnieje ryzyko ciąży ?

Gość gość299987
proszę, bardzo Ws proszę o wypowiedź.

Gość gość
macie cos pecha to tych gumek hahahaha

Gość gość
skoro przykleiłas plaster jesteś chroniona, swoją drogą jakich gumek używacie. Mi przez 10 lat nigdy nie pękła

Gość gość299987
no żebyś wiedziała ;/ Nie wiem po jakim czasie zaczynają działać te plastry ? W sumie wychodzi na to, że mam dni niepłodne, do tego te plastry.... No ale jakby nie patrzeć jestem po ciąży i mój cykl jest całkowicie rozregulowany. Nie wiem już co robić...

Gość gość299987
używamy prezerwatyw R3, le Durexy też nam kiedyś pękły.

Gość gość
moze nieodpowiedni rozmiar do meza?

Gość gość299987
nie wiem już sama, ale oboje jesteśmy bardzo rozczarowani tymi gumkami, dlatego postawiłam też na plastry. Zastanawiam się jednak czy aby zaczęły działać plastry, nie trzeba czekać 1 całego cyklu ? Myślicie, że to tak od razu działa ? Dodam, że plaster zmieniłam teraz 2 raz - rozpoczęłam 2 tydzień.

Gość gość
up up