Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie sa nieszczęsliwi bo niemoga byc soba

Polecane posty

nie krytykuje go, tylko jego analfabetyzm, a to nie to samo chociaż... skoro ja i ona to ta sama osoba, to juz wszystko jest możliwe ;)

Gość gość
uwierz,że jest wiele zdolnych osób,ktore mają dysortografie;) znam osobicie kilku takich i nie przekreslam ani nie krytykuje ich za to,bo to żałosne . patrzę na ludzi przez pryzmat jakimi są,a nie co potrafią,POLECAM!:) bo to wy macie problem ,nie on.on jest sobą i ma swoje życie, a wy widocznie nie macie swojego skoro wtykacie nosa w nie swoje sprawy i krytykujecie.co jakbyscie to wy miały dyslekcje i inni by się z was nabijali?miło? napewno nie.mam nadzieję,że chłopak się nie przejmuje,bo nie warto;) z ludzi niepełnosprawnych też sie nabijacie/krytykujecie? za rzeczy na które nie mają czasem ludzie wpływu?

Gość gość
cisza? życzę wam,abyście znalazły właściwą drogę w życiu i zrozumiały swoje błędy:)

cisza, bo robiłam kanapki na jutro i idę spać a tak na marginesie, to nie dyslekCja, tylko dyslekSja jak sie o czymś pisze, to warto chociaż wiedzieć, o czym :) dobranoc

Gość gość
ja nie mam dyslekcji ,wiec mnie p******i jak sie pisze nazwe tej choroby.

Gość gość
A ty masz wrzodziejace zapalenie mozgu

Gość gość
właśnie o tym mówię - NIE WAŻNE CO SIĘ POTRAFI,ALE KIM SIĘ JEST!;) mówię o wnętrzu człowieka,jakbyscie nie skapowaly:) pozdrawiam

Gość Kobieta Bez Twarzy
Popieram dziewczyny, ten analfabetyzm razi po oczach :O ciężko się czyta coś takiego. Po drugie przecież jak się zrobi błąd to jest on podkreślony na czerwono....

Gość Kobieta Bez Twarzy
Kiedyś nie było czegoś takiego jak dysleksja :O

Gość gość
To nie czytaj . Takie zlosliwe uwagi tez sie ciezko czyta. Wlaza komus bez pozwolenia w watek , krytykuja i pastwia sie jak hieny.

Gość gość
Alez musicie byc dretwe w lozku. Zaloze sie ze faceta nawet nie macie, nikt was nie p******i, stad ten smutek i zlosc

Gość gość
z innych powodów też