Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena2345665322

jak zdobyć afobam

Polecane posty

Gość gość
Generalnie jest tylko jedna droga żeby się wyleczyć, bagatelizować lęk - wmawiać sobie że to tylko nerwica i nic się nie stanie, i przyjmować leki psychotropowe szczególnie na początku walki... Ja już nie mam bólów w klatce piersiowej ani drętwienia lewej ręki jakby przed zawałem itp. Czasem lęki same w sobie jeszcze. Ale to studia tu każdy ma lęki :D heheh Życze powodzenia w leczeniu i znajdz dobrego psychiatrę mój jest dobry ale od wypisywania leków hehe jak jesteś z okolic gdańska to mogę polecić gościa, ale poza pychotropami na recepcie dużo nie pomoże - tylko psychoterapeuta albo silna wola i walka w pojedynke.

Gość magdalena2345665322
ja juz z tym 10 lat walcze i przeszłam po prostu koszmar, nawet nie chce sobie przypominac bo ryczec mi się che. Wiem że najwazniejsze to uświadomienie sobie że to tylko neriwca i objawy fizyczne w dużej mierze przechodzą ale mi doszły jakies dziwne lęki emocjonalne, czasami się budze i boje się, sama nie wiem czego to jest okropne, mam wrażenie że zwariuje albo że strace pamięc albo że nie będę sobą :o Ech szkoda gadać. Pewnie mnie kiedyś wywiozą w kaftanie i na tym się skończy :( ale na razie nie mam siły o tym myślec. No i mieszkam na drugim końcu Polski, niestety.

Gość gość
lekarz rodzinny może wypisać Afobam. Ja właśnie przyjmuję już 4 rok. (po traumatycznych przejściach). Psychiatrzy nie chcą przepisywać leków tzw.psychotropowych(afobamu).

Gość gość
Lekarze chcą przepisywać leki psychotreopowe, natomiast niechetnie przepisuja benzodiazepiny typu alprazolam (afoban, xanax, alpragen) ponieważ posiadają cieżkie objawy odstawienne porównywalne do heroiny. U mnie rzucanie afobamu rownało się z 3 dniowa bezsennością i bardzo silnym napięciem emocjonalnym. Cale szczescie ze posiadalem wtedy zapas propranololu (redukuje oddzialywanie stresu i adrenaliny na serce, lekko uspokaja).

Gość gość
Napisz do mnie na fb Anna Maria Szulc