Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTÓRE IMIĘ ŁADNIEJSZE Jolanta czy Agnieszka

Polecane posty

Gość gość
:)

Gość gość
Jola, Jolcia, Jolusia, Joleczka, Joluś, Jolunia :) Agnieszka tez ladnie

Gość gość
Blog, na którym znajdziecie wiele przydatnych informacji na temat ciąży i wychowania maluszka, w tym listę z wyprawką dla niemowlaczka, porównanie wózków, opinie na temat kosmetyków dla mam oraz suplementów diety. Dowiecie się także jak ciąża potrafi dziewiętnastolatce wywrócić życie do góry nogami. Do porozmawiania w komentarzach!!! Po wpisaniu w wyszukiwarkę "stormofhormones" na pewno mnie odnajdziecie:)

Gość gość
Jolancia

Gość gość
Jolanta - Chcesz skrzywdzic ją na cale zycie?

Gość gość
Jolanta to prawie jak Aleksandra - Jola, Ola, Jolcia, Olcia, Jolka, Olka. A jakos Olek jest masa, a Jolek juz nie.

Ja w tym roku córeczkę nazwałam Agnieszka. Mam kilka koleżanek o tym imieniu i nie mogę powiedzieć o nich złego słowa. Wszystkie to spokojne, ciepłe, rodzinne dziewczyny, zawsze mogę na nich polegać. Z Jolą chodziłam do podstawówki, fajna dziewczyna, ale imię nie bardzo mi się podoba.

Gość gość
Dźolanta

Gość gość
moja córeczka ma na imie agnieszka :) i fakt wyrózniamy się..na pl.zabaw i przedszkolu piekne imię

Gość gość
Ją wybralabym Agnieszka , ma więcej zdrobnien Aga Agusia Agniesia Agunia Gusia Mam ciocie Jole strasznie tepa baba

Gość gość
Moja córka będzie miała na imię Agnieszka <3 Podoba mi się. Jola jest ok

Gość grzegorzgggs
agnieszka ohyda :/ same brzydale znam o tym imieniu,nigdy nie spotkałem ładnej agnieszki za to Jola...mmhmm... :) bardzo ładne.

Gość gość
heheh uśmiałam się!!Ja też znam same brzydkie Agnieszki :) Jolkę znam jedną-bardzo ładna dziewczyna.Za to Agnieszek znam z 6..i wszystkie poniżej przeciętnej urody,bez kitu:) co za zbieg okoliczności :)

Gość gość
w show biznesie też mi się kojarzy Aga-brzydal-Frytkowska :)

Gość gość
a maja aga jest najładniejsza w całym przedszkolu :) i w okolicy wszystkie maje i julki to sobie nawet staną obok nie mogą

Gość gość
ja mam tez na imie agnieszka,podoba mi sie w tym imieniu to ,ze pasuje do roznego wieku...Agnieszka brzmi powaznie i z klasa.Poznalam w zyciu tylko kilka agnieszek i to jest fajne ,ze jest to imie zadkie i orginalne,maz mowi do mnie Agus,teraz mieszkam w Niemczech i jestem Agnes -tez mi sie podoba .

Gość gość
:)

Gość gość
Jolanta to tak powaznie brzmi - mlodziez moze sobie zartowac z tego imienia a do Agnieszki wlasciwie nie ma sie czego doczepic

Gość gość
Agusia

Gość gość
Gusia - - - Agusia

Gość gość
Agnieszka to nie imię z klasą! jest długie, mdłe i nijakie, brzydkie. Imię nadawane w latach 80. Jolanta za to popularna w latach 60. Obydwa kiepskie.

Gość gość
boszszsz obydwa obleśne

Gość gość
Jola lojalna :D

Gość gość
o widzę, że moje imię (Agnieszka) powraca :) w moim pokoleniu (40 lat) byłam jedną z czterech Agnieszek w klasie, co mnie wcale nie zachwycało.

Gość gość
Obydwa imiona są okropne. Jolanta - tak się dawało dzieciom w latach 50 i 60. Dzisiaj tragedia. Agnieszka - imię kompletnie mi się nie podoba, jest brzydkie, długie i takie jakieś nijakie, a powiem wam że moja przyjaciółka ma na imię Agnieszka. Pomo tego, że jest super osobą, wspaniała przyjaciółką, złego słowa nigdy w życiu na nią nie powiedziałam, jest bardzo zadbana i ładna, inteligentna, to imię ma, według mnie, straszne.

Gość gość
powinnas ją lubiec i szanowac razem z imieniem ;)

Gość gość
Ktos napisal, ze agnieszka ma wiecej zdrobnien, a nieprawda. Jola ma wiecej i calkiem ladne.

Gość gość
ale ja przecież ją lubię i to baaardzo, szanuję, ale chyba imię niekoniecznie musi mi się podobać??

Gość gość
musi Ci sie podobac i nie powinnas o tym mowic tylko to przyjac, a skoro o tym mowisz to widac cos "masz" do swojej kolezanki, przyjaciolki