Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTÓRE IMIĘ ŁADNIEJSZE Jolanta czy Agnieszka

Polecane posty

Gość gość
Jolanta... to brzmi niepospolicie, prawda? :D

Gość Jolka03
sweet imie

Gość gość
Pomimo, że znam 2 Jolki i obydwie przetypiary i równe laski ( można z nimi konie kraść ) to jednak imię do mnie całkowicie nie przemawia :( z tych dwóch wybrałabym Agę

Gość gość
jola? komuna

Gość gość
Agnieszka:)

Gość gość
Jolancia

Gość gość
Jola :)

Gość gość
jola lojalna nielojalna Jola :D

Gość gość
Zdecydowanie Jola.

Gość gość
Agnieszka :)

Gość gość
Jola lojalna

Gość gość
Agnieszka. Jolanta zdecydowanie nie.

Gość gość
a czemu nie Jolanta?

Gość gość
Jola :)

Gość gość
ja mam złe skojarzenia z Agnieszkami :( niestety WSZYSTKIE okazały się puszczalskimi k*****i-albo sie nie szanowały i *****ły z kim popadnie ,albo zdradzały,albo odbijały facetów innym kobietom :( nie poznałam jeszcze Agnieszki która byłaby uczciwa pod tym względem-KAŻDA miała coś za uszami :( nie chciałabym aby za moją córką ktoś wołał k***a albo puszczalska-to byłby koniec świata!!!!! A Jola-no fakt,że kojarzy sie z kobietą ze wsi,ale ja znam dwie o tym imieniu i nie ma sie do czego przyczepić-kobiety bardzo ciepłe,rodzinne.Poza tym teraz wracają takie imiona które jeszcze dwa-trzy lata temu ktoś by wyśmiał a teraz wszyscy zachwycają się Antoninami,Zofiami,Helenkami,Marysiami :) Kto wie może za rok to Jole będą biły rekordy popularności :)

Gość Jola lojalna 100
:D

Gość gość
Jola z kobietą ze wsi...no proszę Cię,....jestem Jola i na okolice nie ma drugiej innej:):) a jestem przywłoką z miasta:)

Gość gość
każdy facet poznany mowi że Jola " o ładne imię" a zdrobnić można Jolcia, Jola, Joleczka, Joluś

Gość gość
znam bardzo dużo Agnieszek i tylko jedna z nich jest w porządku kobieta. a reszta albo fałszywe, wyniosłe a szkoda słów.

Gość gość
Zdecydowanie Agnieszka. Jola źle mi się kojarzy (tu: Jola Rutowicz - chyba nie muszę więcej wyjaśniać? :D)

Gość gość
Nigdy nie dała bym na imię córce Agnieszka. To prawda puszczalskie lafiryndy prowadzące potem życie samotnika. Jeżeli już to Jola lojalna.

Gość gość
Jestem Aga nie jestem puszczalską lafiryndą i uwielbiam być pośród ludzi :) ciekawi mnie jak ty masz na imię skoro od razu skreślasz osobę tylko dlatego,że ma tak a nie inaczej na imię.

Gość gość
no cóż może jesteś wyjątkowa. Tak się tez zdarza. I wyjątki bywają barrdza ciekawe. A ja mam na imię Ada tak mówić nie wypada.

Gość gość
Jolanta, na 100% nie tak popularne i przesliczne. sama bym tak nazwala corke, ale od kiedy mam szefowa o tym imieniu, juz za bardzo kojarzy mi sie to imie wlasnie z nia. ale jest przepiekne. na drygie daj apolonia. jolanta apolonia

Gość gość
Jestem Aga nie jestem puszczalską lafiryndą i uwielbiam być pośród ludzi usmiech.gif ciekawi mnie jak ty masz na imię skoro od razu skreślasz osobę tylko dlatego,że ma tak a nie inaczej na imię. jeśli to do mnie to naucz się czytać- nie napisałam ,że skreślam osobę,napisałam,że skreślam imię bo tak mi się kojarzy-czyli źle, i nie nazwałabym tak SWOJEJ córki! Nie napisałam,że wszystkie Agnieszki takie są,napisałam ,że W MOIM przypadku wszystkie niestety takie są,co skutkuje tym,że mam podstawy aby myśleć ,że wszystkie :) Zapewne niejednokrotnie jest wyjątek od reguły i jeśli niem jesteś to cudownie-postawimy ci pomnik :) Ja mam na imię Iwona i też niestety nie spotkałam się z pozytywnymi reakcjami,wszyscy mówią,że to imię rodem z PRL-u i Iwony są walnięte! Potwierdzam :) i nie obrażam się :) moje życie się przez to nie złamie :)

Gość gość
Jolunia:-)

Gość gość
Wszystkie Agnieszki to fajne dziewczyny i Jole też.

Gość gość
a skad wzial sie "lamaniec jezykowy" - Jola lojalna, nielojalna Jola? :D