Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uczeń2008

Niekorzystne umowy w szkole Cosinus

Polecane posty

Zapisując się do szkoły policealnej przeczytaj dokładnie umowę… Pod linkiem przykład działania szkoły Cosinus który znalazłam szukając informacji o nich (chciałam się zapisać, ale już nie chcę…) na jednym z forum prawniczych, gdzie dziewczyna pytała czy musi płacić absurdalną karę którą jej naliczyli za… niechodzenie na zajęcia. Jak się później okazało wszystko zgodnie z maksymalnie niekorzystną dla ucznia umową jaką każą podpisywać na starcie nauki. Uważajcie proszę i jak napisałam na wstępie – CZYTAJCIE UMOWY! http://forumprawne.org/prawo-cywilne/491348-jak-pozbyc-sie-cosinusa.html

pierwszy raz słysze zby policealna szkoła była płatna ;) chyba ze to jakis wyjątkowo oblegany kierunek ;)

Gość buhahaaaaaaaaa
Gorsza jest Futura przynajmniej w Płocku tu ldziom na legalu wkrcaj,że beda musieli placi kary za nie chodzenie-100 zl, bo tak mowi ustawa;)-serio tak kazali mowić nauczycielom, ale ci rozsadni sluchacze nie uwierzyli -reszta płaciła nie pytajac co to za ustawa;0 ale nie ma tego złego-zwykle,żeby miec subwencje ministerialna fałszowali-sekrertariat-obecnosci wiec lajcik. dyplom mozna sobie wsadzić;(

Gość gość
to po co się zapisujecie jak z góry planujecie nie chodzić?