Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaaaaaaaa

mozliwa ciaza

Polecane posty

Gość załamanaaaaaaaaaaaa

spoźnia mi się okres 3dni, strasznie boli mnie brzuch krzyże i trochę piersi. współżyłam z mężem 3 razy - 14 września , 19 listopada i 21 grudnia. były to dni teoretycznie niepłodne, zawsze stosujemy prezerwatywy+ stosunek przerywany. czy możliwe, że jestem w ciąży? dodam, że poprzednia miesiączka też mi się spóźniła. jestem 7 miesięcy po cesarskim cięciu. :)

Gość Czy to normalne ze
nie, raczej nie jesteś. Tak rzadko współzryjesz z mężem? :O

Gość załamanaaaaaaaaaaaa
rzadko współżyjemy właśnie przez mój strach przed 2 dzieckiem.. a jak współżyjemy to ja i tak nie odczuwam przyjemności bo myślę tylko o tym, czy znowu nie będzie wpadki.. ech :(

Gość gość
Ale przecież ja stosujecie prezerwatywę i przerywany, to nie będziesz w ciąży wyluzuj się i czerp z seksu przyjemność

Gość załamanaaaaaaaaaaaa
staram się.. ale kiedy raz się wyluzuje to wtedy miesiączka znowu się spóżnia i na kolejne współżycie już nie mam ochoty.. :(

Gość gość
gumka+przerywany? Ojaacie.. Bidny ten Twoj chlop. Na prawde wyluzuj. Przez stres organizm ci swiruje, spoznia ci sie, nakrecasz sie, jestes zestresowana, maz sie stresuje, nie wyjdzie to wam na dobre. Uspokoj sie, zadbaj o zdrowie, o siebie, meza i owasze potrzeby. Zajsc w ciaze wbrew pozorom nie jest tak latwo.

Gość gość
zgadzam się z osobą wypowiadającą się powyżej (2014-01-02 11:01:27) naprawdę wyluzuj się :)

Gość załamanaaaaaaaaaaaa
staram się wyluzować.. :) ale to tak nie jest. obawa i stres przed nieplanowaną ciążą wygrywa.

Gość gość
jeju jak Ty zamierzasz dalej funkcjonować? Nie stresuj się, w poprzednią ciąże zaszłaś przy stosunku w prezerwatywie, że się tak boisz?!? Współczuje mężowi, bo faceci mają swoje potrzeby i rozumieć mogą do pewnego momentu, aż nie "wybuchną" Jak się boisz takiego stosunku, to chociaż zaspokajajcie się z mężem oralne ;)

Gość załamanaaaaaaaaaaaa
tak, zawsze stosowaliśmy prezerwatywy i mimo to zaszłam w ciąże stąd mój stres...

Gość gość
Skoro stosujecie prezerwatywę + przerywany, to niemożliwe żebyś była w ciąży.

Gość gość
02.01.14 dobrze powiedziane :) takie cuda sie po prostu nie zdarzają

Gość załamanaaaaaaaaaaaa
no bo kurde jak, nie? a nawet jeśli byłoby z gumką coś nie tak to nie dochodzi we mnie, prawda?

Gość gość
tak, dobrze myślisz. Wyluzuj. I może na początek zaskocz dziś swojego męża wieczorem :) Życzę namiętnego i cudownego seksu ;) Przed okresem i tak nie zajdziesz w ciąże, więc luzik

Gość załamanaaaaaaaaaaaa
i jeszcze ten ból brzucha :(

Gość gość
ten ból to pewnie na okres :)

Gość załamanaaaaaaaaaaaa
oby.. bo chyba oszaleje naprawdę :((

Gość gość
robiłaś test? Jak cie uspokoi to idź wydaj kase i badź pewna, że wszystko jest ok. 3 dni to rzadne spóźnienie! poza tym może nie wszystko wróciło jeszcze do normy po ciąży. Karmiłaś? uspokój się wrzuć na luz i naprawdę czerp pełną przyjemność z seksu. naprawde, może dziś zadziałaj z mężem (jak jesteś w ciąży, to jesteś, a jak zbliża się miesiączka, to tyllko cudem bożonarodzeniowym mogłabyś zajść w ciąże) Tak więc szykuj seksowne ciuszki na wieczór i daj się ponieść. Bo jak dalej będziesz się bała, nie będziesz współżyła z mężem, to naprawdę nie wróżę wam przyszłości (nie chce prorokować)...

Gość gość
miało być "żadne"

Gość załamanaaaaaaaaaaaa
karmiłam niecały miesiąc, bo miałam za mało pokarmu. od lipca brałam 3 opakowania tabletek anty ale odstawiłam, bo się źle czułam.. może przez to jeszcze się rozregulowało? już się zaczynamy o to kłócić.. :(

Gość gość
możliwe, że i przez te anty się rozregulowało. Ale 3 dni, to jeszcze nie jest spóźnienie... Nie zamartwiaj się, bo przez stres też się może przesunąć i może sie dłużej spóźniać... Może weź dziś ciepłą kąpiel, wypij winko na rozluźnienie i kochaj się do upadłego z mężem (podobno to wszystko "przyspiesza" nadejście miesiączki, więc czemu nie skorzystać z takich dobrodziejstw :P) I nie kłóćcie się o to. Ustalcie jakąś "strategię". Jeżeli boisz się kolejnej ciąży, poszukajcie lepszego zabezpieczenia niż prezerwatywa, tylko w żadnym wypadku nie rezygnujcie z seksu (albo nie uprawiajcie go raz na ruski miesiąc), bo to was tylko oddala... *i taka rada z której możesz nie skorzystać jak nie lubisz: może od czasu do czasu zaspokajajcie się tyko oralnie (bez późniejszego stosunku), tak zajść w ciąże nie możesz, a jak jest przyjemnie ;)

Gość gość
postaram sie uspokoic.. dzieki :)