Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze pomożcie mi

Polecane posty

Gość gość

witam wszystkich mam pytanie. od dwóch miesiecy nie jem ziemniakow ryzu makaronu slodyczy cwicze z mel B i troszke swoich cwiczen dodaje a schulam 5 kg po czym trzymam diete robie wiecej cwiczen i poprostu tyje od lekarza mam zalecone schudnac jeszcze 20 kg na diecie 1000 kalori. moze miesnie wyrabiam? sama niewiem prosze pomozcie

Gość gość
miesnie waza tylko 3% wiecej niz tluszcz bardziej bym sie zastanawila czy organizm nie przetrzymuje wody cwiczenia cwiczeniami ale za duzo tez nie dobrze organizm sie buntuje nie ma czasu na regeneracje wiec sie chroni kumulujac to co chcesz sie pozbyc poczytaj jak najefektywniej cwiczyc tzn ile razy w tygodniu

Gość gość
dla mnie było bardzo ciężko się odchudzać, ale znalazłam ranking środków wspomagających odchudzanie rankingtableteknaodchudzanie(kropka)pl i zamówiłam sobie acai berry. teraz odchudzanie idzie znacznie lepiej i nie muszę stosować drakońskich diet

Gość gość
acai jest dobre na odchudzanie ale to bomba składników odżywczych przede wszystkim. to że zmniejsza łaknienie, przyspiesza metabolizm i ma dużo błonnika to nie jedyne cechy... http://acai.suplementynka.pl

Gość gość
pozostaje ci jeszcze nie łączyc weglowodanów i białek w jednym posiłku, jesc regularnie co 3-4 godziny i powinno byc juz dobrze