Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy dziecko przesadzić w większy fotelik

Polecane posty

Gość gość
A i jeszcze do matki, która napisała "Niby bezpieczniejszy tyłem półleżący ale jaki był sens jak on ciągle w nim starał się usiąść i siedział". JAK TY KOBIETO PRZYPINAŁAŚ TO DZIECKO?? Jak dziecko może spróbować zmienić pozycję, gdy jest prawidłowo przypięte pasami od fotelika? Jakie Ty tam luzy zostawiałaś? To, że dziecko podciąga głowę do przodu, to ok.. jest ciekawe, czasem chce coś sięgnąć, zobaczyć itp.. ale nie ma prawa zmienić pozycji.. nie może usiąść.. pasy muszą być porządnie naciągnięte, Niestety..

Gość gość
Ja nie wiem jak ta dwulatka siedzi bo ten fotelik wydaje się na nią zdecydowanie za mały. Wydaje mi sie ze sporo szkody może zrobić tez zły fotelik który montuje sie tyłem do kierunku jazdy - bo jak wystaje głowa to ochrona jest żadna. Tak mi sie wydawało ze do roku to spokojnie można dziecko wozić w tym niemowlęcym - oczywiście wiadomo ze jak wystaje głowa to wcześniej trzeba kupić cos innego. Ps. Czy jak w realu też was ktoś o coś pyta to od Razu wyjezdzacie z tymi prostymi tekstami? Chyba macie cierpliwość przez dzieci zniszczona i przy okazji sporo jadu w sobie.