Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody tim

jak się strzyc łysienie

Polecane posty

Gość mlody tim

witam! łysieję, już tak coraz bardziej w związku z tym, mam zamiar się strzyc w inny sposób, jak najlepiej w tym przypadku? Przypominam młodego Tyma, sympatycznego, lecz fryzura jego z tamtych lat, nie jest wzorem : P Ale mniej wiecej tak wyglądam http://static1.stopklatka.pl/library/58/88/g-30.jpg/1.0/g-30.jpg jak się strzyc? pozdrawiam

Gość gość
no ale przeciez sa szampony wcierki dla facetow zeby zapobiegac lysieniu i na odrost wlosow.. hmm no z taka lysina z jakas fryzura nie poszalejesz, moze ogol sobie glowe po prostu? :P

Gość mlody tim
chyba na łyso się zetnę faktycznie nie wierzę we wcierki poza tym już mi włosków troszkę poleciało : P . kilka lat temu dermatolog mi chciał jakieś tabletki na zmiane stężenia testosteronu przepisać ale w końcu nie zdecydowałem się

Gość gość
nie wierzysz w wcierki? a to czemu? stosowales jakies ?

Gość mlody tim
bardzo krótko loxon 5 % bo wcierki działaja na krążenie głowy jak przestaniesz uzywać, to proces postępuje tabletki propecia powodują zmiany hormonów, mogą zmniejszac libido i trzeba mieć badania na wątrobe nawet je zrobiłem, ale w końcu nie dotarłem do dermatologa

Gość gość
no to jak krotko to sie dziwisz ze brak efektow? :P

Gość mlody tim
w sumie to nie wiem po prostu czy to nie jest wyrzucanie kasy w błoto bo tak na prawdę nie ma dowodów na to, że da sie powstrzymac łysienie nawet takie fora wykorzystują producenci, by pisać , że znaleźli nowy sposób, najlepszy, tylko kosztuje to tyle i tyle

Gość Maria_76
Przecież nic za darmo nie ma. Ale mnie się udało zatrzymać nadmierne wypadanie włosów. Stosowałam Spectral.RS (dokładnie ten- www.skracaj.com/a172.html )i w ciągu kilku miesięcy włosy przestały wypadać, a zaczęły rosnąć mi nowe.

Gość mlody tim
Po pierwsze -jesteś Maria po drugie - jesteś kobietą-jak mniemam po trzecie - twój organizm nie wydziela tyle testosteronu, co mój i nie masz nic wspólnego z tzw łysieniem adrogenowym po czwarte -wklejając link, który bezpośrednio kieruje mnie do produktu używasz tzw. lokowania produktu i pewnie doskonale wiesz o czym mówię, pewnie za to C**płacą po piąte -jesteś mało wiarygodna

Gość Konrrad
może zobacz sobie ranking środków na wypadanie włosów: rsnl.pl pierwszy preparat nie obniża libido, a na drugim miejscu jest grzebień laserowy, który już w ogólne nie powinien mieć najmniejszych skutków ubocznych, więc nie mów że nic nie działa i się nie da

Gość Siuup
Przy łysieniu to najlepiej na zero bądź coś w tych klimatach aby nie rzucało się tak w oczy za bardzo :) Ale też warto się rozejrzeć za rozwiązaniem tego problemu jak Ci tak strasznie przeszkadza :) https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość Marek Turka
:) No i mnie dopadło to dziadostwo. Włosy zaczęly mi wypadać jakieś 2 -3 lata temu. Z czasem na czubku głowy zaczelo być ich coraz mniej. Wtedy też zacząłem próbować różnych szamponów, odżywek, magicznych mikstur. Teraz już mogę powiedzieć co jest kompletną bujdą a co naprawdę działa i jest SKUTECZNE :) ... http://stop-lysienie.pl