Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ma zdjęcia byłych w telefonie

Polecane posty

Gość gość

mam pewien problem..od kilku miesięcy mam dziewczynę , kocham ją i mam nadzieję,że ona mnie również, ale jest pewien problem, ona miała przede mną 2 chłopaków i nadal z nimi rozmawia, czasem się spotykaja np. na piwie , ona twierdzi,że to nic nie znaczy dla niej, w sensie,że nie wróci do nich itp. Ostatnio zauważyłem jak przeglądała zdjęcia w swoim telefonie i było tam co najmniej kilkanaście zdjęć jej byłego-co o tym myśleć, powinienem poprosić ją o skasowanie tych zdjęć, czy może nic nie mówić? dodam,że nie posiada żadnego mojego zdjęcia.

Gość gość
jak jej powiedzieć,że źle się z tym czuję , żeby coś z tym zrobiła, bo mam wrażenie,że tęskni za przeszłością ..

Gość gość
powiedz co czujesz popros zeby te zdjecia usunela jak powie ze to pamiatka i przeszlosci nie chce sie pozbywac to powiedz zeby zrzucila na kompa zgrala na plyte wywolala i schowala tak sie robi z pamiatkami a nie nosi przy sobie moze wtedy zrozumie ze c**przykro i daje powody do zazdrosci

Gość gość
pytałem jej dlaczego się spotyka z nimi, to powiedziała,że chce mieć jakichś znajomych, ale nie akceptuję tego typu rzeczy, choć nie jestem jakoś mocno zazdrosny, to nie podoba mi się takie np. nodszenie ich zdjęć.. A co jeśli ona ona odmówi skasowania?

Gość gość
Powiedź jej że nie akceptujesz tego że spotyka się ze swoimi byłymi i trzyma ich zdjęcia jak zacznie marudzić to pożegnaj się i wyjdź, nie bądź ciapą.

Gość gość
napisalam jak nie chce skasowac to niech zgra na plyte wywola nie kazesz jej ich usuwac calkowicie tylko z telefonu... niech je gdzies indziej trzyma mysle ze jesli jej na tobie naprawde zalezy to nie bedzie robic problemu... co do utrzymywania kontaktu to juz ci nie doradze poprostu badz czujny i obserwuj na jakiej stopie jest ta znajomosc

Gość gość
właśnie co do samego związku nie mam wątpliwości, super fajna dziewczyna, tamtych traktuje niby jako kolegów, ale jednak byli razem , ma ich zdjecia, są święta to składa im życzenia itp. ostrzegała mnie,że utrzymuje z nimi kontakt, ale jednak myślę,że zdęcia to przesada.. nie wiem jak inne dziewczyny, tez trzymają zdjęcia byłych? też się z nimi spotykają?

Gość gość
up

Gość gość
można tak powiedzieć, nie wiem co w tym dziwnego..

Gość gość
Głupota, ja też mam zdjęcia byłej w telefonie i nigdy ich nie usunę.

Gość gość
i co, dziewczyna nie wie czy się nie czepia?

Gość gość
Obecna wie ze mam zdjęcia, nie czepia się, rozumie. Mam też zdjęcia z kumplami i koleżankami z imprez i co? Mam usunąć? To moja przeszłość, pamiątka

Gość gość
zdjęcia znajomych to co innego niż zdjecia byłej/byłego które nosi się przy sobie.. rozumiem, mieć zdjęcia na kompie czy wywołane gdzieś tam w albumie, ale trzymac przy sobie to chyba coś nie tak..

Gość gość
A myślisz chce mi się przenosić na kompa. Niech będą w telefonie.

Gość gość
a gdyby cie dziewczyna poprosiła o skasowanie ich z telefonu chociaż, to co byś zrobił?

Gość gość
skasowałbyś, a może inni się tez wypowiedzą czy może powinienem mówić o tym dziewczynie czy może nie? mnie to przeszkadza troche, moich zdjęć nie ma a ma zdjęcia byłych..

Gość gość
Jesteś klasycznym łosiem-frajerem a laska robi co chce, z kim chce i kiedy chce. Powodzenia, ale obawiam się, że nie ma dla ciebie ratunku. Za parę lat, będziesz się żalił znajomym, że żona cię zdradza i tylko ciągnie z ciebie kasę. Lepiej ucz się i szukaj dobrej pracy, bo przyda ci się na alimenty, koszta rozwodu etc.