Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile dziennie zużywacie wkładek laktacyjnych

Polecane posty

Gość gość

czy ilosć się zmnienia z czasem?

Gość gość
tez chetnie sie dowiem, bo kupilam 1 opakowanie póki co, tanie nie jest i sie zastanawiam na ile czasu mi to 30 sztuk wystarczy :/

Gość gość
Ja w trakcie ciąży kupiłam 2 duże.. i w ogóle ich nie używałam. Karmiłam piersią ok 2 tygodnie (masakra po prostu), potem odciągałam pokarm i dawałam swój przez butelkę.,, ale krótko. W każdym razie wkładki w ogóle nie były mi potrzebne, nic nie leciało.. sprzedałam. A koleżanka używała wkładek od ok 4 czy 5 miesiąca ciąży, bo już wtedy musiała. Różnie bywa.

Gość gość
ja mam już dość, zużywam tych wkładek setki, ostatnio stwierdziłam ze zacznę ciąć podpaski i pakowac w domu do stanika bo zbankrutuje z tymi wkładkami.

Gość gość
Ostatnio wyslalam mojego po wkladki do Rossmana a ten przyniosl mi ich firmowe za 5.99 za 30 sztuk. Myslalam co mi za szajs przyniosl, ale powiem wam ze jestem pozytywnie zaskoczona. Uzywalam Baby one , canpolu i johnsona i te Rosmanowskie sa dla mnie najlepsze

Gość gość
tez kupuje te rossmanowe, a pociata podpaske albo zwykly wacik zdazalo mi sie uzyc jak brakło wkładek w domu.

Gość kakaki
no ale ile tak dziennie średnio?

Gość gość
to zalezy od kobiety, ja mam duzy biust, karmilam dwoje dzieci do ok roku, mialam duzo pokarmu wkladki nie zuzylam zadnej, ani kropelka mi nigdy nie wyplynela, moja mama miala tak samo, a znow ciocia i mamy kolezanka mialy tak, ze lalo sie z nich ciagle

Ją uważam tych z rossmana za ok 5 zł dla mnie najlepsze są. Na dobę schodzą mi dwie pary. Jedna parą na dzień druga na noc . W dzień noszę profilaktycznie bo czasami jakąś kropelka poleci natomiast w nocy jest równie przeważnie nic nie leci ale od pewnego czasu córka budzi się raz w nocy na karmienie a potem znowu jakiś czas nie wydaje mi się że budzi się w czasie skoków rozwojowych. A wtedy piersi że tak powiem glupieja bo raz produkuja więcej a raz mniej mleka.

Gość gość
U mnie teraz tez dwie pary. Na poczatku bylo okolo 4-5 par na dobe.

Gość ma_arciak
a ja miałam taki problem ze pokarmu nie mialam. Choć teraz jak zaczęłam wspomagac się środkami na laktację to już sama używam wkłądek, niestety początki były ciężkie.

Gość gość
ja karmiłam 8 miesięcy i wkadek używałam dwa tyg, potem zero, laktacja tak sie unormowała, że nic mi nie wyciekało.

Ze mnie lało sie 8 miesięcy, kupowałam największe podpaski i na pół, bo jak zakładam wkładki to pół godziny, godzinę i juz przeciekało

Gość gość
Na poczatku ok. 4 par na dobe, potem 2, a teraz jedna pare tylko za dnia, a na nicne karmienia przykladam sobie pieluszke (jesli karmie z lewej piersi, to z prawej mi cieknie ciurkiem i odwrotnie).

Gość gość
Hej! Polecam ci wielorazowe z aventu - rewelacja za 6 sztuk 27 zl na allegro z dostawą i sprawdzają sie znakomicie. pozdrawiam