Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazaj

Sfałszowany test ciążowy

Polecane posty

Gość Anastazaj

Od razu wyjaśnię, żeby nie było nieporozumień i podejrzeń o wrabianie faceta w ciążę. Pewien Pan ładnie zabawił się uczuciami moimi i moich dwóch koleżanek. Tak. Każdą "kochał" i każda była "tą jedyną". Głupie nic nie wiedziałyśmy o sobie i wierzyłyśmy w to co mówi, aż wszystko wyszło na jaw. Teraz chcemy się troszkę zrewanżować, więc potrzebujemy sprawdzonego sposobu, aby wynik testu ciążowego wyszedł pozytywny, chociaż żadna z nas nie jest w ciąży. Oczywiście ta gierka potrwa góra kilka dni. Niech się chwile pomęczy, później o wszystkim mu powiemy. Uprzedzam ,że nie mamy żadnej koleżanki w ciąży. Czy znajdzie się ktoś kto mógłby nam pomóc? Proszę o odpowiedzi tylko na temat ;).

Gość gość
czytalam gdzies tu na forum ze sa takie pozytywne testy ciazowe do kupienia w internec****szukaj w google moze cos znajdziesz i powodzenia dajcie popalic dupkowi

Gość gość
Poszukaj na ciazowych topikach mamusiek ktore niedawno testowaly, mysle ze znajdziesz chetna ktora C**przesle swoj. :D ja mam ale sprzed 7 lat. Swoja droga dobre posuniecie chociaz czy nie lepiej pokazac facetowi falszywie dodatnie wyniki hiv np.? Jak cisnac to z grubej rury :)

Gość gość
na allegro są specjalne testy, które nawet można przy facecie zrobić i wykażą ciązę

Gość Anastazaj
A co powinnam wpisać w wyszukiwarkę by taki test znaleźć?

Gość Anastazaj
Zastanawiamy sie jednak, czy nie fajnniej byloby jakby kazda z nas zaszla z nim w ciaze naprawde. co o tym myslicie?

Gość Anastazaj
Widzę, że ktoś się ładnie pode mnie podszywa ;). Mam do Was jeszcze jedno pytanie, jak długo utrzymują się kreski na teście? 2-3 dni?

Gość agisa lll
zwykły test powinno się sprawdzać w określonym czasie, ale po tym czasie czasami się rozpływa a czasami się pojawia lekka druga kreska, nie zawsze ale pewnie trzeba by próbować. Faceci nie są zazwyczaj świadomi takich ciekawostek, bo o tym nie piszą na ulotkach.

Gość agisa lll
a właśnie. Wiarygodny wynik jest w ciągu chyba 10 minut a później test jest nie ważny