Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc internet

Polecane posty

Gość gość

po wpisaniu strony www.google.pl pojawia się informacja, że połączenie jest niezaufane. Adres wpisuje dobrze. ,,To połączenie jest niezaufane Program Firefox został poproszony o nawiązanie bezpiecznego połączenia z serwerem www.google.pl, ale nie można potwierdzić bezpieczeństwa tego połączenia. Zwykle podczas nawiązywania bezpiecznych połączeń witryny dostarczają zaufanych informacji o tożsamości, dowodząc w ten sposób, że użytkownik łączy się z właściwym serwerem. W przypadku tej strony tożsamość nie może być jednak zweryfikowana. Co teraz zrobić? Jeśli zwykle połączenie z tą witryną przebiega bez takich problemów, błąd ten może oznaczać, że ktoś próbuje się podszyć pod tę witrynę. W tej sytuacji nie należy kontynuować." Co w tej sytuacji robić????

Gość gość
podnosze

Gość gość
niekontynuować. Chyba że chcesz aby się komp spierdzielił.

Gość gość
cenzura, kiedyś znalazłem stronkę na którą wcześniej zaglądałem i zonk, google wyskoczył z ostrzeżeniem i zagrożeniu, olałem i dalej tam zaglądam bez żadnych problemów

Gość gość
Tylko, że google są mi potrzebne, jak mam coś znaleźć. rozumiem jakaś inna strona ale taka popularna.