Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak z facetem nie wyszło po dwóch randkach to

Polecane posty

Gość gość

nie ma sensu do tego wracać? Spotkałam się z facetem dwa razy. Pierwsza randka udana, druga już mniej. Wtedy powiedział do mnie żebym się później odezwała. Ja się nie odezwałam i on też już nie. Minęły dwa miesiące a on mi komentuje zdjęcia na facebooku. Teraz mi chodzi po głowie żeby się do niego odezwać, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Może on nie chce mieć ze mną nic wspólnego a ja będę się narzucać. Wiem że problem na poziomie nastolatki.

Gość tris345
Myslal o tej drugiej randce cale 2 miesiace.

Gość gość
nie wiem czy to sarkazm czy jak mam odczytać twoja wypowiedz. Ale pewnie sarkazm, bo jakby sie pewnie chcial spotkac to sam by sie odezwał, tylko nie wiem po co trzyma mnie nadal w znajomych i pisze mi komentarze.

Gość gość
może ktoś jeszcze ma jakieś zdanie na ten temat?

Gość gość
skoro sie nie odezwałas to pomyslał ze nie chcesz sie z nim spotykać, może to typ nieśmiałego faceta który nie lubi sie narzucać i przypomina o sobie własnie w taki sposób. Spróbuj do niego zagadac inaczej sie nie dowie. Pytanie - dlaczego ty wtedy sie nie odezwałas?

Gość gość
ja się wtedy nie odezwałam, bo po tej randce na której rozmowa się nie kleiła, stwierdziłam że on chyba nie jest zainteresowany. I że tylko tak rzucił słowa na wiatr żebym to ja się odezwała. A ja własnie jestem z tych nieśmiałych co się nie lubią narzucać i stwierdziłam że nie ma sensu. I nawet jak teraz bym miała się do niego odezwać to nie wiem jak to ująć?

Gość gość
sama już nie wiem :(

Gość gość
zdjęcia komentuje a odezwać się nie umie?daj sobie spokój z nim,jak by chciał to by się odezwał

Jakbym mu naprawdę zależało to by się sam odzywał i po kilku dniach od spotkania proponował następne. Wchodzi i komentuje pewnie z braku laku. Z innymi mu nie idzie. To, że powiedział po drugim spotkaniu żebyś zadzwoniła to też chamskie jak dla mnie. Na początku to facet raczej proponuje.

Gość gość
ten facet to duren i nie zasluguje na ten topik idiotko! ile wy macie lat? ❤️ www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
Sytuacja może być prosta. Chłopak powiedział, żebyś się odezwała, chcąc sprawdzić, czy tobie też zależy, a nie że tylko on jest stroną inicjującą spotkania. Faceci czasem tak sprawdzają, bo nikt nie lubi być tylko tym, co musi się starać, obie strony powinny. Nie odezwałaś się, więc uznał, że ci nie zależy. Ale dalej mu się podobasz, więc komentuje na facebooku, dając ci coś delikatnie do zrozumienia.

Gość gość
wstyd się przyznawać nawet ile mamy lat. Ja 25 a on 28. A z tym żebym się ja odezwała, to było tak że następnego dnia miałam mieć gości. On powiedział żebym potem napisała jak było, a ja nic nie napisałam i tak minęły 2 miesiące.

Gość gość
Widzę różne opinie i każda jest prawdopodobna. Ale nawet gdybym miała do niego napisać to i tak nie wiem jak to ująć. Pewnie tak czy inaczej się skompromituje.

Gość gość
tak czy inaczej dzięki za rady:(