Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nadcisnienie

Polecane posty

Gość gość

czesc zdiagnozowano u mnie nadcisnienie dostalem leki a teraz zaczol sie problem moja erekcja zmalala przwie do zera a wizyte u lekarza mam dopiero w poniedialek nie wiem czy odstawic te leki juz teraz czy poczekac poradzcie cos

Gość gość
wszyscy zdrowi chyba

Gość gość
szkoda

Czyli wcześniej nie miałeś problemów z erekcją? Jest to częsty problem u osób cierpiących na nadciśnienie - ze względu na trudności z przepływem krwi, nawet jeśli jesteś podniecony, jest ona pompowana za wolno, żeby mogło dojść do pełnego wzwodu. Dlatego nie powinieneś zaniechać leczenia. Niestety, zaburzenia erekcji są też skutkiem ubocznym leków na nadciśnienie. Jeśli Twój problem z ciśnieniem jest niewielki, możesz postarać się unormować je bez leków. Np. sprawdź czy masz odpowiedni poziom potasu (zrób sobie jonogram). Jego niedobory są jedną z przyczyn problemów z ciśnieniem, a cierpi na nie ogromna część społeczeństwa. Dla szybkiego wyrównania ewentualnych braków, zaopatrz się w odpowiedni suplement, np. dostępny bez recepty Katelin+. (Może być to konieczne także bez odstawienia leków na nadciśnienie, które wypłukują potas.) W razie dalszych problemów z erekcją, umów się na wizytę do seksuologa i razem wybierzcie bezpieczne dla Ciebie środki na potencję.