Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sram na pedofila mahometa

Jak myślicie który z tych europejskich krajów jako pierwszy wprowadzi szariat

Polecane posty

Gość sram na pedofila mahometa

Niemcy, Francja, Belgia czy Holandia? Osobiście uważam, że będzie to Belgia. :classic_cool:

Gość gość
Polska...

Gość gość
Francja a zaraz po niej Wlk Brytania

Gość gość
Myślę, że Francja, Niemcy to inna liga niz pozostałe kraje i tam to nie przejdzie

Gość gość
W Niemczech mają dośc sporo Turków, ale oni się w miarę dobrze asymilują z miejscowymi i zazwyczaj przejeżdżają tam pracować i normalne życ. Co innwego Francja i Wielka Brytania, albo Skandynawia gdzie większość ,muzułmanów po socjal przyjeżdża i są całe dzielnice gdzie strach sie zbliżać. Francja i Wielka Brytania są juz dla Europy stracone i to na własne życzenie.

Gość gość
Też uważam,że Niemcy nie dadzą sobie w kaszę dmuchać. Niby Hitler był złem wcielonym, ale jednak za jego czasu takie cyrki nie odchodziły. Obstawiam Holandię, bo znam troche Holendrów i niestety to są ludzie tak mdli, muszą od startu być tolerancyjni a poza tym wolą sobie ćpać niż przejmować się tym,że więcej mają Arabów niż Holendrów

Gość gość
Być może Wielka Brytania gdzie szanowny Pan Cameron przejmuje się bardziej Polakami niż turbanową zarazą :) Jeśli przeszkadzają mu pracowici Słowianie to niech utrzymują darmozjadów Ogólnie uważam,że powinien być taki przepis, że conajmniej 2-3 kraje w Europie nie zezwalają na przebywanie Arabów na swoich terytoriach chyba,że w interesach i na krótko, żeby było kilka takich "azyli" bezpieczeństwa, bo co jak co Islam stanowi spore zagrożenie, jak widze na fb tam tworzą sobie grupy pełno zdjęc karabinów itp. Religia nienawiści. Założyłam konto jako Mahmet jakiś tam i ciągle zapraszjaą mnie Muslimy do różnych takich grup, niekiedy po arabsku (nie rozumiem) czasem są angielskie napisy np. Islam rules the world i takie inne :O Make war